VIDEO / Tinerii jandarmi fălticeneni au depus jurământul: “Chiar dacă perioada de școlarizare s-a redus din cauza deficitului major de personal, asta nu înseamnă că vă veți pregăti mai puțin”   - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO / Tinerii jandarmi fălticeneni au depus jurământul: “Chiar dacă perioada de școlarizare s-a redus din cauza deficitului major de personal, asta nu înseamnă că vă veți pregăti mai puțin”  

De    •   Publicat acum 9 luni, 9 martie 2018   •   2 comentarii

Astăzi, la Monumentul eroilor din piața Nada Florilor Fălticeni, cei 349 de elevi jandarmi din anul I de la Școala Militară  Petru Rareș  au depus jurământul, în cadru solemn.

Comisarul șef de Poliție Cătălin Radu a dat citire mesajului ministrului Carmen Dan (  “Chiar dacă perioada de școlarizare s-a redus din cauza deficitului major de personal cu care ne confruntăm, asta nu înseamnă că vă veți pregăti mai puțin”  ), după care prefectul Mirela Adomnicăi a punctat că  “practic, astăzi, v-ați luat un angajament, să răspundeți întotdeauna prezent la datorie”,  iar vicepreședintele CJ Gheorghe Niță, cu tonul lui puternic și sacadat, a prezentat un istoric al Jandarmeriei și a încheiat cu un citat din Napoleon Bonaparte  “Dragostea de țară este acea virtute a omului inteligent”.

 

 

 

A urmat la cuvânt primarul Cătălin Coman:  “Sunt sigur că ne vom revedea cu rezultate bune și foarte bune la ceremonia de absolvire”. 

Cadrul muzical al evenimentului de azi a fost asigurat de fanfara brigăzii 15 mecanizată Podul Înalt din Iași.

 

 –

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

2 comentarii

  1. Jandarmul sclav spune:

    PSD are acum mai mulți satrapi sa bata protestatarii. Sclavii din jandarmerie te arunca în duba imediat pentru Dragnea și PSD.

  2. Baptist spune:

    Ioane, nu le-as plânge, chiar asa, de mila acestor habarnisti, încât sa-i numesc sclavi. De fapt, sunt doar niste semi-analfabeti, disperati, sugative multe, de bani publici si de stat degeaba, ascunsi, care pe unde nimeresc si culmea si pe perioade scurte, ca deh, se surmeneaza repede de la atâta ne-munca, deci, trebuie sa le platim pensiile speciale, dupa vreo 10-15 ani de hibernat, cu uniforma-n batatura. Sclavii si fraierii suntem noi, cei care-i platim si pe hotii aia din PSD si pe toti functionarii publici, si pe cei din armata si pe jandarmi, si pe câti alti ratati ai sortii, care n-au fost buni si capabili sa faca nimic în viata lor. Culmea e ca toti acesti habarnisti si semi-analfabeti, tunari, au ajuns sa conduca tara si sa ocupe tot aparatul public, cu functii de decizie. Ar trebui sa refuzam sa mai platim taxe si impozite, ca si-asa nu fac nimic si nu servesc la nimic, populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qPFWlG to the field below: