Suceveni arestați la Bacău pentru contrabandă cu țigări. Cei doi au fost prinși cu mașinile burdușite cu țigarete - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Suceveni arestați la Bacău pentru contrabandă cu țigări. Cei doi au fost prinși cu mașinile burdușite cu țigarete

De    •   Publicat acum 2 ani, 9 martie 2018   •   Fara comentarii

Mașina condusă de un sucevean de 28 de ani a fost oprită de poliţiştii rutieri din județul Bacău, pentru un control de rutină. Spre surprinderea lor, oamenii legii au găsit în autoturism 27.030 de pachete de ţigarete de contrabandă.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bacău, la data de 08 martie a.c., un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control, pe D.N. 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, un tânăr de 28 de ani, din Suceava, care conducea un autoturism.
În urma controlului, polițiștii au depistat în interior 540.600 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propuneri legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Tot în această săptămână, luni, pe 6 martie a.c., un alt sucevean a fost depistat pe raza județului Bacău în timp ce transporta țigări de contrabandă.
Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control, pe D.N. 2, în comuna Filipeşti, un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism. În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în interior 409.600 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
Bărbatul a fost reținut, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string flZD0L to the field below: