Sinucidere la Baia: un bărbat s-a spânzurat într-o anexă a casei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sinucidere la Baia: un bărbat s-a spânzurat într-o anexă a casei

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 martie 2018   •   1 comentariu

Trupul neînsuflețit al unui cetățean din satul Baia a fost descoperit, ieri după-amiază, în grajdul de lângă casă. Bărbatul de 43 de ani a consumat băuturi alcoolice din belșug, după care s-a spânzurat în anexa locuinței sale. Descoperirea a fost făcută de un vecin care a venit în vizită. Acesta a sunat de urgență la 112, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sinucigașului. Se pare că bărbatul avea probleme psihice și din acest motiv a recurs la gestul sinuciderii.
Potrivit polițiștilor nu există suspiciuni cu privire la modul în care a decedat bărbatul, dar pentru a nu exista dubii, conform procedurilor, va fi efectuată autopsia victimei.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 7, 2018 @ 6:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

1 comentariu

 1. Dan Alexandrescu spune:

  Sfâsietor! Dumnezeu sa-l ierte pe acest om. De bine oricum nu s-a sinucis. Numai el stia ce avea în suflet, ce necazuri, neajunsuri financiare, familiale, drame, boli, etc. Pacat ca nici în satele noastre nu mai exista deloc comunicare si sprijin, nici macar din partea familiei sau a vecinilor, ca de autoritati sau asistenti sociali si psihologi, nici poate fi vorba. Macar daca acest om ar fi putut sa-si deschida sufletul cumva, sa comunice cu cineva, poate n-ar fi ajuns la a-si lua singur viata. Boli psihice poate avea oricine în ziua de azi. Ele de multe ori sunt rezultatul suferintei umane în societate, neîntelegerii individiului, excluderea lui, pe diverse considerente, din rândul celorlalti. Cum de înainte de 1989 nu existau deloc astfel de tragedii umane? Poate ca pe atunci, chiar si asa, greu, cum ne era, fiecare îsi gasea un loc în societate, nu exista atâta stres, atâtea necazuri, atâta rautate, atâtea lipsuri, atâta furt pe fata, al tunarilor, politicienilor si tuturor impostorilo, atâta umilire si jecmanire a omului de rând. Parca acum Oamenii, au fost transformati în simple numere. Asa ne prezinta si presa aceste cazuri sfâsietoare, si primariile, si la fel sunt ele vazute si de oamenii de rând care, în frica si indiferenta lor, nu fac decât sa ridice din umeri si sa-si închida ochii si sufletele, ca sa nu mai auda de-atâtea tragedii, rugându-se sa nu li se întâmple si lor. Doar la atât am ajuns sa ne rezumam noi, semenii, la numere, la statistici, la simple constatari de deces, lasimple stiri de presa. Noi trebuie sa ne salvam unii pe altii, nu sa ne caram unii pe altii la groapa! Sa ne acordam dreptul la viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dtecm8 to the field below: