Prof.univ.dr. Adrian Graur, Rector Emeritus al USV : “Dacă mâine aș avea posibilitatea să rescriu scenariul propriei vieți, USV ar fi, la fel ca și acum, familia mea” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Prof.univ.dr. Adrian Graur, Rector Emeritus al USV : “Dacă mâine aș avea posibilitatea să rescriu scenariul propriei vieți, USV ar fi, la fel ca și acum, familia mea”

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 martie 2018   •   Fara comentarii

Prof. univ. dr. Adrian Graur a primit, în această dimineață, în cadrul unei ședințe solemne, titlul onorific de Rector Emeritus.

Liviu Popescu, președintele Senatului USV, a menționat că titlul este acordat pentru   “contribuția excepțională la creșterea și consolidarea prestigiului național și internațional al universității”,  iar rectorul Mihai Dimian a înmânat diploma.

Extrem de emoționat, Graur și-a citit discursul de pe foaie :  “Sunt peste 41 de ani de când am ales să mă implic în dezvoltarea învățământului superior sucevean, au fost ani cu reușite și nereușite, cu satisfacții și insatisfacții, dar tot timpul m-au bucurat de oameni buni care m-au însoțit în acest frumos proiect.

Sunt sigur că, într-o societate din ce în ce mai negativistă, avem nevoie de relații pozitive cu cei de lângă noi.

Dacă mâine aș avea posibilitatea să rescriu scenariul propriei vieți, USV ar fi, la fel ca și acum, familia mea.

După mai bine de 40 de ani, am sentimentul că totul parcă a început ieri, simt că vreau și că pot să fiu în continuare Adrian Graur, cel pentru care USV înseamnă nu doar un simplu proiect, ci propria-i viață”.

În ultimele zile, la USV s-au desfășurat manifestări prilejuite de împlinirea a 28 de ani de existență a instituției.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bYchfb to the field below: