Șoferi băuți și accidente produse de inconștienți pe drumurile din județ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șoferi băuți și accidente produse de inconștienți pe drumurile din județ

De    •   Publicat acum 2 ani, 4 martie 2018   •   Fara comentarii

Polițiștii au continuat acțiunile de prindere a șoferilor băuți care circulă pe drumurile publice. Cu toate că astfel de demersuri ale polițiștilor suceveni menite să reducă numărul accidentelor s-au întețit, numărul șoferilor inconștienți rămâne constant.

Joi, 02.03.2018, ora 13.40, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, pe Calea Burdujeni din municipiul Suceava, a avut loc un eveniment rutier soldat cu  pagube materiale în care a fost implicat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în jurul orei 13.35, în timp ce conducea  autoturismul pe str. Calea Burdujeni, un bărbat de 50 de ani, din comuna Dumbrăveni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism staționat. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 02.03.2018, ora 22.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC Groseri, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic de 47 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

În data de 03.03.2018, ora 01.50, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe str. Lațcu Vodă din localitate, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Pe 02.03.2018, ora 23.50, un  echipaj din cadrul Poliţia municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DC 75D, din comuna Dorna Candrenilor, autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un localnic de 24 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.   În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 04.03.2018, ora 00.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 28 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 4 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 4, 2018 @ 3:50 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9JA04l to the field below: