Partidul Verde Suceava atrage atenția asupra conservării ariilor naturale protejate: "PSD, ALDE și UDMR au votat cu bună știință împotriva pădurilor virgine și a ariilor protejate din România" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partidul Verde Suceava atrage atenția asupra conservării ariilor naturale protejate: “PSD, ALDE și UDMR au votat cu bună știință împotriva pădurilor virgine și a ariilor protejate din România”

De    •   Publicat acum 2 ani, 4 martie 2018   •   Fara comentarii

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde – filiala Suceava, consideră că senatorii PSD, ALDE și UDMR care au votat cu bună știință împotriva pădurilor virgine și a ariilor protejate din România  au dat frâu liber decimării tuturor pădurilor”.

Într-un comunicat emis azi, el spune că acești politicieni sunt genul de persoane obediente partidului din care provin și a banului și că nu au nimic cu dragostea de natură și patrie.

Singura sansă rămasă pentru salvarea pădurilor virgine și a ariilor protejate sunt deputatii, dar din nefericire dacă se va merge pe același principiu ca la Senat, soarta mândrelor păduri este deja pecetluită.

Această lege este total în afara unor principii silvice și a interesului cetățeanului.

Dacă cei care se ocupă de prelucrarea lemnului, în special austriecii de la Holtz, sunt fani ai pădurilor virgine, protectori ai viitorului, așa cum se pozează, atunci trebuie și ei să protesteze”  susține Acibotăriță.

La sfârșitul lunii februarie, 18 cadre didatice de la Facultatea de silvicultură a Universității Ștefan cel Mare Suceava au semnat un memoriu în care solicită protejarea pădurilor seculare.

CITESTE

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/02/28/cadrele-didactice-de-la-facultatea-de-silvicultura-usv-solicita-protejarea-padurilor-seculare/

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string AzagAa to the field below: