VIDEO / Ciocnire fizică: CSU Suceava – Potaissa Turda 27 - 29 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO / Ciocnire fizică: CSU Suceava – Potaissa Turda 27 – 29

De    •   Publicat acum 2 ani, 2 martie 2018   •   Fara comentarii

*sala Liceului cu Program Sportiv Suceava / aproximativ 450 spectatori (capacitate maximă)

*aruncări ratate 20 – 16 / minute eliminare 8 – 6

 

 

 

CSU  Suceava (tricouri albe) a fost învinsă, la mare luptă, de ocupanta locului 2 în Liga Națională,  Potaissa  Turda cu 27 – 29 ( 16 – 18 ).  Meciul a fost dominat de oaspeți, dar și arbitrajul i-a favorizat, mai ales în a doua repriză.  În poarta sucevenilor a revenit, după o îndelungată absență, portarul Cristian Tcaciuc, care a reușit azi un meci destul de bun.  La debutul partidei, jucătorii suceveni au venit în tribune și au oferit flori de 1 martie doamnelor și domnișoarelor.

În primele 7 minute, Tîrzioru a înscris de 4 ori, dar oaspeții au măcinat continuu apărarea  CSU.  În min. 12 Baican egalează la 8, iar în min. 16 Cotinghiu face 11 – 11.

Ratările lui Sandu și Tîrzioru nu pot fi compensate deplin cu paradele lui Tcaciuc, astfel încât turdenii se distanțează la 12 – 14 în min. 22.

În min. 27 Ciubotariu deschide seria accidentărilor periculoase, lovindu-l cu mingea în față pe portarul oaspeților, care are nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni.  La pauză, diferența de 2 goluri nu părea imposibil de recuperat.

Cea de-a doua repriză debutează cu o dublă tot a lui Ciubotariu, urmată de un trasor bară – portar – gol purtând semnătura lui Tîrzioru  (video jos).

 

 

Tcaciuc apără la două faze consecutive, publicul exultă, în min. 37 Cotinghiu egalează la 20, Ciubotariu ratează un 7 metri, iar în min. 46 Petrea înscrie frumos pentru 23 – 24.  La următorul atac, tot el este tamponat serios pe semicerc de doi adversari, dar își revine fără mari probleme.

Cotinghiu și Tîrzioru nu reușesc să finalizeze, în poartă Tcaciuc limitează proporțiile scorului.  În min. 55 Cotinghiu este izbit dur și se prăbușește, fiind nevoie de intervenția ambulanțierilor și de aplicarea unui guler cervical. Pentru ca publicul să nu intre pe teren este nevoie de intervenția jandarmilor și a firmei de securitate  (video jos). 

 

 

Jucătorii suceveni au și ghinion, mingea aruncată de Costea de pe extrema stângă nimerește bara la scorul 26 – 27.

Pe contraatac, Sipka îl izbește cu mingea direct în față pe portarul  Potaissei, fiind încă o dată nevoie de intervenție medicală.

Ultimul gol, cel al lui Petrea, pune capăt unui meci abordat cu multă dăruire de ambele echipe.  Principalii marcatori de la  CSU  au fost Ciubotariu – 8 goluri și Tîrzioru – 7.

 –

 RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 2 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 2, 2018 @ 10:55 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string v1nK9u to the field below: