PSD Suceava face scut în apărarea lui Dragnea. Stan & compania au stabilit reprezentanții la congres - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava face scut în apărarea lui Dragnea. Stan & compania au stabilit reprezentanții la congres

De    •   Publicat acum 2 ani, 2 martie 2018   •   3 comentarii

UPDATE  /  Rezoluția de susținere a lui Dragnea, votată în unanimitate, are următorul text :  Prin experiența sa politică și implicarea constantă în apărarea dreptului cetățenilor români la o viață decentă, într-o societate democratică, dl. Liviu-Nicolae Dragnea este cel mai semnificativ exponent al luptei social-democraților pentru o Românie solidară și progresistă”.

În această după-amiază s-a desfășurat, la Cacica, Conferința Extraordinară PSD Suceava la care au participat primari, președinți ai organizațiilor locale, consilieri județeni, membrii Biroului permanent județean și parlamentari.

În deschiderea lucrărilor a luat cuvântul senatorul Ioan Stan, care a invitat, potrivit unui comunicat, la un dialog sincer atât pe probleme de partid, cât și pe probleme administrative”.

În același comunicat se spune că  primarii au ridicat o serie de probleme administrative cu care se confruntă”,  printre care cele referitoare la proiectul ,,Utilități și mediu la standarde europene”, la modul de derulare a programului PNDL 2 și la restricțiile neproductive ale Legii achizițiilor publice.

Nu ni se comunică ce răspunsuri au dat șefii PSD Suceava în frunte cu Stan.

Tot azi, s-au aprobat cei 106 delegați pentru Congresul PSD care se va desfășura pe 10 martie la București.

Comunicatul emis de PSD mai spune că, în cadrul ședinței, au luat cuvântul primari, președinți ai organizațiilor locale și consilieri județeni, limbajul folosit de subalternii lui Stan aducându-ne aminte de vremurile comuniste“În unanimitate și-au exprimat susținerea față de conducerea națională a PSD și față de guvernarea social-democrată, făcându-se apel la unitate, echilibru și înțelepciune – elemente esențiale pentru realizarea programului de guvernare propus alegătorilor.

În urma discuțiilor purtate, delegații au hotărât adoptarea a două rezoluții : rezoluția de susținere a lui Liviu Dragnea la funcția de președinte al Partidului Social Democrat și rezoluția de susținere a Guvernului PSD – ALDE.

Rezoluțiile propuse au fost adoptate în unanimitate de voturi.

 

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 2 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 2, 2018 @ 9:44 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

3 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Sculați, voi oropsiți ai DNA! Trăiască lupta pentru pace! Trăiască pacea între popoare! Nu amestecului în treburile interne! Nu proliferării armelor nucleare! Fă ceva, Tudorele! Hăis, Vasilico! Drag-nea! Drag-nea! Drag-nea! Trăiască Partidul Social Drăgnean!

 2. Dan Alexandrescu spune:

  Dl Stan, cu boli pacatoase, numai de el stiute, mâncatul si petrecutul, decenii la rând, pe banii statului, si ai prostimii, ridicatul mâinii si semnaturile, cu nemiluita, în cunostinta de cauza, pentru defrisarile padurilor României, pentru marirea salariilor si a pensiilor speciale, ale hibernatorilor din Parlament si câte alte pozne catastrofale, nocive pe termen lung. Fiica sa, din ce spun unii, cu racolajul, dupa pretinsi body-guarzi si tot felul de afaceri ciudate prin capitala, orasul natal si-n alte locatii. Pensiunea, utilizata, în vazul politrucilor si organelor, de diversi interlopi, români si straini, ce se perinda, pentru racolaj si alte afaceri necurate. Persoanele acestea, pretind, ca ele nu stiu ce se întâmpla, de atâtia ani, chiar sub nasul lor, la fel si cei din institutiile publice, ce-ar trebui, sa protejeze minorii si populatia acestui oras. Plus 3 sferturi din baruri, restaurante, pensiuni si motelurile din aceasta zona, ce sunt vazute si utilizate, de pretinsii turisti, exact asa dupa cum au si fost prevazute, pe post de bordeluri. Oare asta era planul prevazut de Flutur? Pe unde mai esti Doamne?! Ca de mânastiri si biserici, astora nu le pasa, decât din vorbe si panouri.

 3. Mario spune:

  Atentie in Romania.marii oameni politici fac un joc dublu.Fiindca Psd ul e la guvernare se pare ca acesti oameni politici.fosti si actuali practica acest joc.Cearta lui Dragnea cu SRI ul nu e decat de fatada.Interese comune(probabil si divergente)exista intre aceste grupuri.Pare a fi o rivalitate ruso americana dar nu sunt decat niste afaceri.Romania e situata intr o astfel de zona.Nu cred ca vom iesi curand din aceasta situatie.Coruptie exista in orice stat din lume dar in Romania e belea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ac3QnI to the field below: