Lungu recunoaște că învârte cifrele cum îi convine pentru a putea aproba Planul Urbanistic General al municipiului Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Lungu recunoaște că învârte cifrele cum îi convine pentru a putea aproba Planul Urbanistic General al municipiului Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 28 februarie 2018   •   Fara comentarii

Ion Lungu, primarul PNL al municipiului Suceava, a găsit soluția pentru a finaliza registrul spațiilor verzi și pentru a putea întocmi Planul Urbanistic General: a luat, pur și simplu, cifrele care îl avantajau.

Practic, el a raportat spațiul verde de 2.514.232 metri pătrați la 92.121 locuitori, rezultând pentru fiecare sucevean aproximativ 27 metri pătrați spațiu verde.

Lungu a utilizat informațiile puse la dispoziție de Direcția Județeană de Statistică, neținând cont că, de fapt, numărul locuitorilor municipiului reședință este de 117.000 după cărțile de identitate.

Artificiul a fost necesar pentru a fi depășită limita minimă de 26 metri pătrați spațiu verde / locuitor.

“La aceste spații verzi nu este inventariat parcul Șipote, pentru că nu este deocamdată al nostru, în măsura în care va deveni lege, o vom pune în aplicare.

Am făcut împărțirea cum ne convine, cifra de la Statistică este oficială, chiar dacă CNP –urile sunt 117.000…”,  a spus, azi, Lungu.

 

 

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LBiTct to the field below: