Gheorghe Aldea, noul șef al Agenției pentru Protecția Mediului Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Gheorghe Aldea, noul șef al Agenției pentru Protecția Mediului Suceava

De    •   Publicat acum 1 an, 28 februarie 2018   •   2 comentarii

*actualul director executiv Vasile Oșean a fost detașat ca șef al APM Buzău, pentru o perioadă de 6 luni de zile

 

 

Un fălticenean pleacă de la șefia Agenției pentru Protecția Mediului Suceava și un altul îi va lua locul începând de mâine, prin decizii semnate de președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Viorel Toma.

Prima decizie, cu numărul 105/27 februarie 2018, spune că Vasile Oșean, director al APM Suceava, este detașat începând cu 1 martie 2018 la Agenția pentru Protecția Mediului Buzău, pe funcția publică vacantă de director executiv, pentru o perioadă de 6 luni. Cu domiciliul în Fălticeni, Oșean își va păstra în perioada cât va fi plecat drepturile salariale.

În locul lui a fost numit în aceeași zi, prin decizia numărul 106 /27 februarie 2018, fostul viceprimar de Fălticeni, Gheorghe Aldea, căruia i s-au delegat atribuțiile de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, cu drepturile salariale neschimbate pentru o perioadă de 60 de zile.

Contactat telefonic de ZdpN, Gheorghe Aldea ne-a declarat că nu poate comenta această informație deoarece nu a fost informat în acest sens. El ne-a mai spus că a fost bolnav și, pentru prima oară de când lucrează, și-a luat concediu medical pentru a se pune pe picioare.

“Dacă este adevărat, intră în datoria mea de  funcționar public să mă prezint la muncă. Dacă voi fi anunțat, mă voi prezenta la noul loc de muncă“, ne-a declarat Gheorghe Aldea, care în prezent este angajat al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Am stat de vorbă și cu Vasile Oșean, care ne-a confirmat faptul că a fost informat despre decizia președintelui Viorel Toma și că intenționează să se prezinte la postul din Buzău așa cum s-a decis, doar că va face asta după o perioadă de concediu valabilă de mâine până săptămâna viitoare inclusiv.

“Din punctul meu de vedere, acum să vă spun cinstit, a nu te prezenta și a face tot felul de chestii de genul acesta ar fi lașitate. Și pe mine nu mă caracterizează lașitatea, pe mine mă caracterizează demnitatea, a mai spus Vasile Oșean. El lucrează în cadrul APM Suceava din anul 2005 și a ocupat postul de director executiv în trei perioade (2005-2009 / 2011-2012 și 2013-prezent).

Gheorghe Aldea a fost viceprimar al municipiului Fălticeni din partea PNL în perioadele 2008-2012 și  2012-2014, și consilier local ALDE din 2016 până în noiembrie 2017 când a demisionat din funcție.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 28 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 28, 2018 @ 7:30 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

2 comentarii

 1. rapunzel spune:

  Oameni care nu stiu sa faca mai nimic. Daca ar veni in privat ar muri de foame amandoi. Suntem in procedura de infringement (1 ianuarie 2018). Platin ca tara 80 000 de euro pe zi amenda.
  Intelegeti cam ce oameni ne conduc la nivel de judet sau ne-au condus . Botosaniul a inceput constructuia la groapa de gunoi cu 3 ani mai tarziu, la ei groapa e functionala, la noi………………………..una e in varf de munte, inca una in buza orasului Suceava. Nici una nu va fi operabila in urmatorii 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pJABlu to the field below: