Coman: “Suma cerută de Delgaz Grid pentru ca Primăria Fălticeni să cumpere sistemul de iluminat public este de 19.000 lei” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Coman: “Suma cerută de Delgaz Grid pentru ca Primăria Fălticeni să cumpere sistemul de iluminat public este de 19.000 lei”

De    •   Publicat acum 2 ani, 27 februarie 2018   •   1 comentariu

În ședința din această după-amiază a consilierilor locali fălticeneni, primarul Cătălin Coman a declarat că  Delgaz Grid  a stabilit un preț de 19.000 lei pentru ca Primăria să preia sistemul de iluminat public.

El a spus că  “de mult timp încercăm să preluăm sistemul de iluminat public, suma este modică, din punctul meu de vedere, undeva la 19.000 lei pentru întreg sistemul.

Se impune o negociere, sperăm să mai scădem ceva…

După semnarea contractului, sistemul de iluminat va fi administrat de Primărie, printr-un Serviciu pe care va trebui să-l autorizăm”.

El a mai adăugat că municipalitatea intenționează, în anii următori, să facă modernizări cu ajutorul fondurilor europene.

Lucrările la sistemul de iluminat de pe strada Sucevei asupra cărora Camera de Conturi a depistat nereguli au fost detaliate de  ZdpN  într-un articol de săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/02/23/primaria-falticeni-vrea-sa-cumpere-de-la-delgaz-grid-sistemul-de-iluminat-public/

 

 

 –

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

1 comentariu

  1. arhivistul spune:

    Cine va fi operatorul privat căruia i se va delega administrarea serviciului de iluminat public? Vreun acoperit de-al lui Naforniță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7FK3q5 to the field below: