Transportul de lemn al unei firme din Slatina a fost confiscat deoarece nu corespundea cu marfa înscrisă pe aviz - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Transportul de lemn al unei firme din Slatina a fost confiscat deoarece nu corespundea cu marfa înscrisă pe aviz

De    •   Publicat acum 1 an, 25 februarie 2018   •   Fara comentarii

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava au oprit pentru control pe DJ 209A din comuna Slatina, o autoutilitara care transporta material lemnos și a cărui conducător auto,  a prezentat pentru control un aviz de însoțire emis de o societate din comuna Slatina, administrată de un localnic de 48 de ani,  pentru cantitatea de 16,37 m.c. lemn rotund din specia molid.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la specia și cantitatea de material lemnos transportată și cea din documente, autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Mălini, unde, în urma inventarieri, specialiștii silvici au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 15,814 m.c. lemn rotund însă din specia brad.

Echipa de control a dispus confiscarea materialului lemnos în valoare de aproximativ 4.500 lei și sancționarea contravențională a societății emitente a avizului de însoțire pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 cu modificările ulterioare.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4XSOFc to the field below: