VIDEO /  Au lipsit două secunde!  CSU Suceava – Dinamo București 27 – 28 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO /  Au lipsit două secunde!  CSU Suceava – Dinamo București 27 – 28

De    •   Publicat acum 2 ani, 15 februarie 2018   •   Fara comentarii

 • Aruncări ratate 25 – 24   / minute eliminare 4 – 4

 

Meci deosebit de tensionat în această seară în sala Liceului cu Program Sportiv Suceava (plină la refuz, 500 spectatori) între  CSU  (tricouri albastre) și campioana  Dinamo  București, în Liga Națională. Oaspeții au fost încurajați de cîțiva suporteri (încadrați cu jandarmi), iar gazdele s-au bazat pe galeria Forestei.

Partida a fost echilibrată pe tot parcursul ei, gazdele fiind la conducere cea mai mare parte a timpului. În min. 6 tabela indica 3 – 3 după reușitele lui Tîrzioru, Ciubotariu și Cotinghiu, apoi ratează Burlacu și Ciubotariu.  În min. 12, la 6 – 6, Andrei apără o lovitură de la 7 metri, după care Ciubotariu marchează de 3 ori la rând, iar Baican face 10 – 8 în min. 19.

În min. 24 Costea este tamponat violent pe semicerc de un dinamovist, dar scapă fără daune majore. La 12 – 12, sucevenii ratează exasperant prin Polocoșer (de 2 ori), Burlacu și Șoldănescu, dar intrăm la cabine cu avantajul dat de reușita lui Burlacu.

Cea de-a doua repriză începe excelent pentru  CSU,  care înscrie de 3 ori prin Burlacu  (video jos),  Costea și Cotinghiu, dar dinamoviștii încep să se trezească din pumni, apropiindu-se la 20 – 18 în min. 40.

 

Sucevenii își fac singuri viața grea, ratând din situații clare prin Baican și Ciubotariu, bucureștenii egalează la 22 în min. 53, apoi se merge cap la cap.

În min. 56 Sandu egalează la 24, un minut mai târziu Tîrzioru  (video jos)  rupe plasa dinamoviștilor, Andrei apără de 2 ori, Costea ratează contraatacul pe partea stângă, Andrei mai apără o dată, dar cu un minut înainte de final oaspeții conduc cu 25 – 27.

 

Mai erau 44 sec. de joc când Ciubotariu înscrie din penalitate (26 – 27), iar cu 13 secunde înainte de final Tîrzioru aruncă în aer tribunele, egalând la 27.

La ultimul atac al dinamoviștilor, când mai erau 2 sec., arbitrii văd fault la Sipka pe semicerc și dictează 7 metri, lovitură transformată de Esteki S.

O partidă în care sucevenii meritau o remiză pentru dăruirea de care au dat dovadă și pentru ambiție, dar nu a fost să fie.  Cel mai bun marcator al gazdelor – Ciubotariu, cu 10 goluri.

 

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 15 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 15, 2018 @ 11:28 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string r9UDBg to the field below: