Rețea de țigări cu ramificații în Suceava, destructurată de polițiștii giurgiuveni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Rețea de țigări cu ramificații în Suceava, destructurată de polițiștii giurgiuveni

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 februarie 2018   •   Fara comentarii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu au destructurat o grupare infracţională specializată în distribuirea ţigărilor de contrabandă cu ramificaţii în judeţele Suceava, Buzău şi în municipiul Bucureşti. Potrivit unui comunicat de presă  transmis, ieri, de IPJ Giurgiu, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu şi Poliţiei Municipiului Giurgiu, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale, în baza ordonanţei de delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni de deţinere, transport, depozitare, desfacere şi vânzare de ţigări provenite din contrabandă.

“Activităţile desfăşurate de poliţişti pentru probarea activităţii infracţionale au condus la destructurarea unui grup infracţional specializat în distribuirea ţigărilor de contrabandă pe raza judeţului Giurgiu, cu ramificaţii în judeţele Suceava, Buzău şi municipiul Bucureşti”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Giurgiu.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, au efectuat şapte percheziţii domiciliare în municipiul Giurgiu şi una în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite că au achiziţionat şi comercializat ţigări provenite din contrabandă.

În urma activităţilor, a fost identificată cantitatea totală de 28.940 de ţigarete, prejudiciul adus bugetului general consolidat fiind în valoare de 16.500 lei, şi a fost dispusă măsura aplicării sechestrului judiciar asupra unui autoturism, fiind probată activitatea infracţională a unui număr de patru persoane din municipiul Bucureşti şi Giurgiu, cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor, sub coordonarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 14, 2018 @ 12:20 am
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QQuFav to the field below: