O vilă din Fălticeni a fost calcată de hoți. Autorii au profitat că imobilul nu mai este locuit - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

O vilă din Fălticeni a fost calcată de hoți. Autorii au profitat că imobilul nu mai este locuit

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 februarie 2018   •   Fara comentarii

  • după ce au intrat pe geamul de la baie și au găsit cheile camerelor, au descuiat ușile din casă și la plecare le-au încuiat la loc

 

Florin M. din municipiul Fălticeni a sesizat pe data de 8 februarie a.c., la ora 08.59, prin 112, faptul că pe strada Aleea Lizucăi din localitate, a fost spartă o locuinţă.
Din primele verificări a rezultat că pe data de 7 februarie a.c., în jurul orei 09:00, bărbatul care a sesizat furtul s-a deplasat la imobilul pe care îl întreține de pe strada Aleea Lizucăi și care aparține lui Adrian G., de 36 ani, un fălticenean care s-a mutat în municipiul Brașov.

După ce a intrat în curte, Florin M. a observat că o uşă ce face intrarea în locuinţă din garaj era deschisă, iar când a pătruns în interior a constatat lipsa unei camere video şi a unui mănunchi de chei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că autorii au forţat geamul de la baie, pe unde au pătruns în interior, au răvăşit mai multe bunuri, s-au folosit de cheile aflate în bucătărie pentru a descuia celelalte uşi, după care au sustras bunurile menţionate mai sus, încuind uşile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat” și se fac cercetări în vederea prinderii autorilor.

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LL7eEc to the field below: