Doi minori din Fălticeni au spart un atelier de instalații electrice. Unul dintre ei a fost introdus în arestul IPJ Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Doi minori din Fălticeni au spart un atelier de instalații electrice. Unul dintre ei a fost introdus în arestul IPJ Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 februarie 2018   •   Fara comentarii

UPDATE: Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile. Mai multe detalii, clic AICI.

 

Pe data de 9 februarie a.c., la ora 08.52, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de Alexandru Pavel S., de 62 ani, localnic, despre faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri dintr-un atelier. Persoana vătămată este proprietarul unui imobil situat în municipiul Fălticeni, ce are destinaţia atelier instalaţii electrice, în care avea depozitate mai multe scule şi deşeuri din cupru. În noaptea de 08/09.02.2018, persoane cu identitate necunoscută, prin forţarea unei ferestre, au pătruns în interiorul imobilului, de unde au sustras cantitatea de aproximativ 80 kg deşeuri din cupru, în valoare de circa 1500 lei. În zona comiterii faptei nu au fost identificate camere de supraveghere. Și în această cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.

Polițiștii au reușit pe data de 13 februarie a.c. să-i identifice pe autorii furtului produs în atelierul lui Alexadru Pavel S.: minorii Constantin-Denis B., de 16 ani, şi Nicu-Daniel A., de 15 ani, ambii din localitate.

De asemenea, din reaudierea persoanei vătămate a rezultat faptul că  minorii au mai sustras din imobilul acesteia un număr de 3 flexuri, diferite mărci, două bormaşini şi un aparat de sudură, bunuri ce au fost recuperate.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus pe bază de ordonanţă, reţinerea lui Constantin-Denis B., faţă de care, la 13.02.a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Falticeni a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de „furt calificat”.

Suspectul a fost depus în arestul IPJ Suceava, urmând ca la 14.02.2018, Constantin-Denis B. să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru a dispune luarea unei măsuri preventive.

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 15, 2018 @ 2:20 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string oUlhjw to the field below: