Comisarul șef Adrian Buga, șef al IPJ Suceava pentru următoarele 6 luni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Comisarul șef Adrian Buga, șef al IPJ Suceava pentru următoarele 6 luni

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 februarie 2018   •   Fara comentarii

*Buga a fost împuternicit Adjunct al Șefului IPJ Suceava în luna noiembrie 2017 

 

Una dintre cele mai importante instituții de forță din județul Suceava are în sfârșit un șef la comandă: comisarul șef Adrian Buga, împuternicit adjunct al șefului IPJ Suceava, a fost împuternicit prin ordinul ministrului de Interne Carmen Dan, emis la începutul acestei săptămâni, inspector șef al instituției pe o perioadă de 6 luni.
Buga s-a născut în anul 1970 în comuna Vama, județul Suceava, și a absolvit în anul 1994 Facultatea de drept din cadrul Academiei de Poliție ”Al. I Cuza” București.
În perioada august 1994 – august 2003 a fost ofițer cercetări penale și investigarea criminalității economice în cadrul Poliției municipiului Rădăuți, iar din august 2003 până în septembrie 2011 – Șef al Serviciului Supravegheri Operative și Investigații Suceava din cadrul I.G.P.R. – D.G.C.C.O. Din septembrie 2011 până în noiembrie 2017 a ocupat pe rând funcțiile de șef Birou/Împuternicit Șef Serviciu/Împuternicit șef la Brigada Operațiuni Speciale Suceava. Pe data de 16 noiembrie 2017 a fost împuternicit Adjunct al Șefului IPJ Suceava, pe linie de poliție judiciară, iar câteva zile mai târziu, pe 21 noiembrie 2017, a fost desemnat cu atribuții de Șef al IPJ Suceava.
Comisarul șef Adrian Buga a terminat în anul 2001 Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, iar în anul 2005 a absolvit un curs postuniverstar “Managementul Instituțiilor Publice” la Universitatea „Gr.T. Popa” Iași.
Prin avansarea lui Buga se vacantează un post de adjunct al șefului IPJ Suceava, celălalt fiind ocupat de comisarul șef Toader Buliga, care se ocupă de ordine publică și poliție rutieră.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 14, 2018 @ 8:13 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SphAm3 to the field below: