VIDEO / Tânăr dezbrăcat pe platforma catedralei din Suceava: a amenințat că se sinucide - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO / Tânăr dezbrăcat pe platforma catedralei din Suceava: a amenințat că se sinucide

De    •   Publicat acum 11 luni, 12 februarie 2018   •   1 comentariu

UPDATE: Băiatul, elev la un colegiu din municipiul Suceava, a suferit o decepție în dragoste, fiind părăsit de iubita sa, s-a urcat pe clădirea catedralei, unde a spart un geam și și-a produs mai multe tăieturi pe corp. El a desenat cu sângele care îi șiroia din corp o cruce pe clădirea lăcașului de cult și a ameninințat că se sinucide dacă la fața locului nu vine fosta lui prietenă- “mireasa mea”. Tânărul, care este elev al Colegiului de Artă din Suceava, i-a luat luat la țintă pe cei adunați cu bulgări de zăpadă și a făcut un scandal îngrozitor. După jumătate de oră, din cauza frigului și a pierderilor de sânge, băiatul a leșinat, fiind coborât de pompieri în stare de inconștiență. După ce își va reveni, polițiștii îl vor audia pentru a vedea exact ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem. De asemenea, nu exclud posibilitatea ca tânărul să fi fost sub influența unor substanțe halucinogene. 

 

Scene de coșmar în această după-amiază, în jurul orei 14.00, la catedrala din municipiul Suceava: D.C., 18 ani, s-a dezbrăcat și s-a urcat pe burlan până pe platforma aflată la aproximativ 10 metri înălțime.

Plin de sânge, el a amenințat că se sinucide și a început să arunce cu bulgări de zăpadă.

Din cauza pierderii de sânge și a frigului, tânărul s-a prăbușit pe platformă, așa fiind găsit de pompierii care au intervenit cu autospeciala de mare înălțime.

 

 

D.C. a fost resuscitat, apoi transportat cu ambulanța la UPU.

Martorii oculari au spus că tânărul era foarte afectat de o relație sentimentală încheiată.

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 12 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 12, 2018 @ 8:07 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Puțină lume știe că tînărul protesta împotriva căderii New York Stock Exchange! El urmărise cu cīteva minute înainte, pe România TV și pe Antena 3, comunicatul Guvernului României potrivit căruia prim-ministrul Vasilica Dragnea, în cadrul întîlnirii de astăzi cu ambasadorul SUA Hans Klemm, și-a exprimat îngrijorarea privind căderea de săptămîna trecută a indicelui Dow Jones şi, totodată, speranța că această situație nu va continua. Tovarășa Vasilica Dragnea a militat şi pentru pacea între popoare, neproliferarea armelor nucleare şi neamestecul în treburile interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string AW4tNE to the field below: