Secțiunea de dezvoltare, 35 % din bugetul CJ Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Secțiunea de dezvoltare, 35 % din bugetul CJ Suceava

De    •   Publicat acum 1 an, 7 februarie 2018   •   4 comentarii

Azi, consilierii județeni suceveni au votat bugetul de 506,3 milioane lei, din care 135,9 milioane lei  “pentru persoanele cu handicap, o sumă care doar trece prin buget, intră și iese”,  după cum a spus președintele Gheorghe Flutur.

Bugetul de cheltuieli este de 536,1 milioane lei, diferența fiind suportată din excedentul anilor anteriori.

“65 % sunt cheltuieli de funcționare, 35 % cheltuieli de dezvoltare. Bugetul prinde contur a fi un buget de dezvoltare. 2017 a fost anul pregătirii de proiecte, iar 2018 și, sper eu, și 2019, să fie ani de dezvoltare a județului Suceava”, a spus Flutur.

Drumurile judeţene au primit de la buget 112,5 milioane lei, Spitalul Județean 20 milioane lei, Direcţia de Asistență Socială și Protecţia Copilului 102,7 milioane lei, Centrul Cultural Bucovina 11,5 milioane de lei, Muzeul Bucovinei 10,1 milioane lei, Aeroportul 9 milioane lei.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 7 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 7, 2018 @ 4:29 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

4 comentarii

 1. Cuget Limpede spune:

  Aoleo! “65 % sunt cheltuieli de funcționare” si s-a aprobat?! de noi toti, de un judet întreg de nepasatori?! Nu cere nimeni chiar, din tot judetul, PUBLICAREA OFICIALA a LISTEI ANGAJATILOR, a GRILEI SALARIALE, si a REPARTITIEI ACESTOR BANI PUBLICI, la toate aceste institutii publice?! Ar trebui adresata o scrisoare publica, oficiala, si care sa fie semnata de întreaga societate civila, de toti cetatenii peste 16-18 ani, din acest judet. Parintii tuturor acestor copii, adulti si vârstnici, care mor de foame, sau mor prin spitale, în tot judetul, ar avea dreptul, de a-i excuta, cu câte-un glont în frunte, pe toti cei ce detin aceste functii publice, împreuna cu toti membrii familiilor lor, pâna la rudele de gradul 8, pentru delapidare, distrugerea economiei locale si exterminarea în masa a populatiei, prin înfometare. Si nu s-ar mai numi crime, ci auto-aparare, lege si justitie adevarate, ca dupa Pogromurile din Razboaiele Mondiale. Mai lipseste sa înfiinteze si camere de gazare în masa pentru populatie, ca în rest, au folosit toate metodele posibile de exterminare a oamenilor.

 2. arhivistul spune:

  Băi, cuget limpede, jihadistule comunisto-ortodox care ești, grila salarială o găsești afișată la intrarea C în Consiliul Județean Suceava (vizavi de magazinul de unde te îmbraci la mîna a doua), iar statul de funcții îl găsești pe site-ul aceleiași instituții. Dacă chiar te mănîncă tare undeva, poți să te scarpini la vederea declarației de avere a fiecărui angajat al consiliului, publicată pe aceeași platformă transparentă de informare publică. Chestia cu glontele în frunte (chiar așa îngustă cum este, ca la primatele teleormănene), încearc-o pe Dragnea și pe membrii guvernului lui pînă la gradul 8!

  • Cuget Limpede spune:

   Din acelasi second-hand, facem parte cu totii, inclusiv tu, arhivistule ruginit si pupator de moaste electorale. Hai cu cancerul si la unii ca voi, ca la noi e în metastaza.

 3. Fritz spune:

  Ai dreptate, sa cheltui 2/3 din bugetul unui judet le salarii si cheltuieli functionale, este chiar dezastruos. Iar la salarii, da, se stie…conducerea peste 12000 pe luna, conducerea executiva peste 8000 pe luna, salariatii cu vechime in jur de 5000, soferii 3000, muncitorii 2000…trai nenica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string oXdrMi to the field below: