Lungu îl perie pe ministrul Teodorovici: “Este un profesionist şi a fost totdeauna alături de autoritățile locale” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Lungu îl perie pe ministrul Teodorovici: “Este un profesionist şi a fost totdeauna alături de autoritățile locale”

De    •   Publicat acum 2 ani, 6 februarie 2018   •   Fara comentarii

UPDATE / Și deputatul PNL Ioan Balan a avut cuvinte de laudă la adresa lui Teodorovici :  “Este acel senator care, ca președinte al Comisiei pentru buget, finanțe din Senat, în 2017, s-a opus constant tuturor aberațiilor fiscale introduse de cele două guverne de tristă amintire : Grindeanu și Tudose.

Domnul Teodorovici s-a opus, alături de PNL, introducerii Split TVA, domnul Teodorovici a votat alături de PNL împotriva introducerii supra-accizei la carburanți, domnul Teodorovici s-a opus, alături de PNL, la aberația supra-impozitării contractelor de muncă cu timp parțial, domnul Teodorovici a votat, alături de PNL, amendamentele propuse de noi privind creșterea de la puțin peste 71 % la 100 % a cotelor defalcate din impozitul pe venit”.

 

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu ( PNL ) a anunțat, ieri, că a participat la întrunirea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România, la București, ședință onorată și de Eugen Teodorovici ( PSD ), ministrul Finanțelor Publice.

Lungu a menționat că s-au ridicat “o mulțime de probleme”  legate de finanțarea administrațiilor publice locale – procentul din cota din impozitul pe venit, aprobarea creditelor la Comisia de autorizare a imprumuturilor, condiționată de depășirea deficitului bugetar, credit furnizor, până la modificarea legii achizițiilor publice.

Primarul Sucevei a mai spus că “am stabilit sa avem întâlniri periodice cu domnul ministru. Personal am încredere în domnul ministru Eugen Teodorovici, care este un profesionist şi a fost totdeauna alături de autoritățile locale”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Facebook

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 6 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 6, 2018 @ 12:35 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string a1dO09 to the field below: