Foresta Suceava, cu un picior în groapă: trei demisii la vârf, datorii tot mai mari și amenințări între finanțatori - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Foresta Suceava, cu un picior în groapă: trei demisii la vârf, datorii tot mai mari și amenințări între finanțatori

De    •   Publicat acum 2 ani, 6 februarie 2018   •   Fara comentarii

Norii negri ai falimentului se readună deasupra clubului Foresta Suceava: azi, vicepreședintele Mihai Ungurian și antrenorii secunzi Bogdan Tudoreanu și Marius Lup și-au anunțat demisiile din cauza crizei financiare prelungite și a conflictelor din cadrul conducerii.

Ungurian a declarat, într-o conferință de presă, că  “unul dintre finanțatori  ( Ion Lozovan din R. Moldova – n.r. )  a luat decizia, în noiembrie, de a nu mai sprijini echipa, din cauza unui conflict cu unul dintre membri, Farid Khallaf. El a pretins o sumă importantă de bani în vederea plecării din cadrul clubului, a avut o atitudine total neprofesionistă. Sunt restanțe considerabile, o parte din jucători din lotul trecut nici n-au mai revenit. Datoriile însumau 60.000 lei în decembrie, salarii neplătite, restanțe către colaboratori, inclusiv cantonamentul a fost făcut pe datorii”.

Antrenorul secund Marius Lup a precizat că  “Liceul cu Program Sportiv își dorește să întrerupă colaborarea cu Foresta, deoarece clubul nu și-a onorat restanțele financiare, ba chiar unii dintre antrenori au venit cu bani de-acasă la competiții. Am continuat activitatea, am sperat ca finanțatorul principal să-și onoreze promisiunile salariale, dar îmi dau demisia”.

Ungurian a intrat mai în adâncul subiectului :  “Dnii. Lozovan și Negură au venit cu bani, dl. Khallaf a venit doar cu jucători, mare parte din ei nu s-au mai prezentat la reuniunea lotului. Dl. Farid are o pretenție de 50.000 euro ca să părăsească structura managerială a Forestei.  Dl. Negură îl susține pe dl. Khallaf, motivele sunt ilogice.  Nu văd să existe perspective reale de continuare a proiectului.  Cred că undeva la 75 % din banii care au intrat la club, în afara celor de la primărie, au fost aduși de dl. Lozovan.  Conflictul a apărut atunci când dl. Khallaf a interzis accesul dlui. Lozovan la tot ceea ce se întâmplă în cadrul echipei, strict la jucători, din punct de vedere sportiv.  Au existat inclusiv amenințări din partea dlui. Khallaf la adresa dlui. Lozovan și nu numai, inclusiv eu am fost amenințat de dl. Khallaf și nu doar o dată. Amenințările au divagat foarte mult, au fost amenințări verbale, am considerat că au fost lucruri spuse la cald. Inclusiv unii ziariști au fost supuși la asemenea tratamente verbale, doar verbale”.

După aceste demisii, la Foresta mai activează antrenorul principal Florentin Petre, directorul sportiv Dumitru Moldovan și finanțatorul Farid Khallaf.

Liga a doua va începe pe 24 februarie, când este programată partida Foresta – Dacia Unirea Brăila.

Foresta ocupă locul 17, cu 20 de puncte.

 

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 6 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 6, 2018 @ 4:49 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ejh5Jn to the field below: