Andronache (PMP): “Popovici a mizat pe nepriceperea mea politică” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Andronache (PMP): “Popovici a mizat pe nepriceperea mea politică”

De    •   Publicat acum 2 ani, 6 februarie 2018   •   Fara comentarii

Prim-vicepreședintele PMP Suceava Marian Andronache a susținut, azi, o conferință de presă, în care l-a criticat pe fondatorul acestui partid, Corneliu Popovici, care și-a dat demisia.

 

CITESTE

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/01/25/partid-mic-rivalitati-mari-sefii-organizatiilor-pmp-din-judetul-suceava-cer-retragerea-sprijinului-pentru-viceprimarul-andronache-si-consilierul-local-munteanu/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/02/05/andronache-l-eliminat-din-pmp-suceava-pe-popovici-inaintea-alegerilor/

 

 

Andronache, care este și vicepreședinte la nivel național, a spus că   “este o mare minciună că PNL a acaparat PMP, eu nu pot strica majoritatea în Consiliul Local Suceava pentru că cineva vrea să facă lucrurile pe la spate. Popovici a mințit când a spus că este o decizie centrală să nu votăm majorări de taxe și impozite, Tomac și Băsescu mi-au spus că nu există o asemenea decizie, era necesară majorarea impozitelor. El  ( Popovici – n.r. )  a mizat pe nepriceperea mea politică, noi mergem și pe încredere… Abilitatea lui a folosit-o pentru a distruge partidul, nu mă gândeam să spună o astfel de minciună”.

Andronache a mai afirmat, referitor la cei 64 de președinți de organizații locale care au cerut retragerea sprijinului politic consilierilor locali Marian Andronache și Constantin Munteanu, că  “ei au semnat numai pe tabele, fără a vedea memoriul, nu au știut efectiv ce semnează.  Sunt foarte ușor de influențat oamenii, pe mulți i-au amenințat că-și pierd mandatele de consilier.  Nu ajungem la procese, nu ajungem la așa ceva…”

Andronache a mai declarat despre Popovici că  “a lăsat partidul cu datorii, 50.000 lei, poate că nu este o sumă mare pentru alții, dar pentru PMP e destul de mare”.

Alegerile pentru șefia organizației județene PMP Suceava se vor desfășura pe 10 martie în prezența a 400 de delegați.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 6 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 6, 2018 @ 2:49 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ewT9ym to the field below: