Deputatul PSD Cobuz, laude fără număr pentru fostul ministru al Sănătății Bodog, demis de Dragnea - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Deputatul PSD Cobuz, laude fără număr pentru fostul ministru al Sănătății Bodog, demis de Dragnea

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 februarie 2018   •   1 comentariu

Deputatul PSD Suceava Maricela Cobuz este foarte încrezătoare, într-un comunicat de presă, că noul ministru al Sănătății, Sorina Pintea (același partid), va continua cu mare succes proiectele începute de Florian Bodog.

Cobuz spune că obiectivul principal al lui Pintea îl constituie spitalele regionale și îl laudă pe destituitul Bodog :  Primul an de mandat PSD+ALDE a venit cu măsuri care au contribuit succesiv la modernizarea sistemului, la eficientizarea sistemului birocratic și multiple beneficii pentru pacienți”.

Parlamentarul sucevean prezintă detaliat realizările lui Bodog, ministru la care șeful ei de partid, Liviu Dragnea, a renunțat fără prea multe resentimente : achiziții de vaccinuri, noi programe de screening, redarea indemnizațiilor însoțitorilor persoanelor cu dizabilități, ieftinirea prețului medicamentelor, bilete de tratament balnear, creșteri salariale, suplimentarea alocației bugetare pentru spitale județene, înființarea unor centre comunitare integrate, achiziționarea de aparatură medicală, repornirea activității Institutului Cantacuzino, eliminarea exportului paralel de medicamente și dotarea secțiilor UPU.

Totuși, după atâtea laude la grămadă adresate lui Bodog, Cobuz nu uită să precizeze că  ministrul Sorina Pintea a declarat că este nevoie de o lege a transplantului şi de mai multă transparenţă în actul medical”.

 

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 5, 2018 @ 8:37 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

1 comentariu

 1. Cuget Limpede spune:

  PROSTIA, INFATUAREA si INDOLENTA, se citesc, de la o posta, pe fata acestei parvenite Cobuz-obuz, distrugatoare de legi si de nervi, ai opiniei publice si cetatenilor. Vai de pielea noastra, daca am ajuns sa ne conduca si sa ne fure asemenea personaje, analfabete, criminale si fara scrupule, fara ca noi sa facem ceva, de parc-am fi hipnotizati si legati la ochi, la gura, la mâini si la picioare! Dar, cum am mai spus, la cei de-alde Cobuz si alti parveniti, cu functii publice, tocatori de bani si beneficii publice, trebuie procedat FARA JENA, fara scrupule, fara mila si Fara Numar! Uite, la astia de-ar da unii niste tunuri, prin conturi, pe la vilele si palatele lor! Ca ar avea ce lua! Au furat miliarde de euro! Nu da si peste astia, vreun clan de ciorditori, sa-i lasa-n f..l gol, cum ne-au lasat si ei pe noi! Dare-ar Domnul, sa li se-ntâmple. Si sa-i ia si Cancerul si toate bolile pamântului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cOU061 to the field below: