Înfrânți (și) de arbitri: CSU Suceava – Politehnica Timișoara 26 - 27 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Înfrânți (și) de arbitri: CSU Suceava – Politehnica Timișoara 26 – 27

De    •   Publicat acum 1 an, 4 februarie 2018   •   Fara comentarii

 • Aruncări ratate 17 – 16  /  minute eliminare 4 – 0

 

În această seară, în prezența unei săli arhipline la Liceul cu Program Sportiv ( aprox.  400  spectatori ),  CSU  Suceava  ( tricouri albe ) a fost învinsă nu numai de Politehnica  Timișoara, ci și de arbitri, cu 26 – 27 ( 15 – 16 ).

Poarta gazdelor a fost apărată integral de veteranul Andrei, care a reușit să insufle coechipierilor siguranță și dinamism.  Primele goluri ale sucevenilor au fost înscrise de Petrea și Tîrzioru, după care oaspeții au trecut la cârma jocului, ajutați și de arbitrajul permisiv al lui Ifrim și Ilisei.

Șoldănescu și Burlacu au dus greul în zona centrală a semicercului, dar, ajutați de Baican, s-au descurcat bine și puțin a lipsit să smulgă un rezultat bun.

În min. 14, la scorul de 7 – 8, observatorul Vicea i-a atras atenția antrenorului Chiruț pentru remarcile sale referitoare la calitatea arbitrajului, stârnind un val de huiduieli în tribune.

Tîrzioru înscrie constant, Andrei parează aruncări periculoase, dar în ultimele 5 minute ale primei reprize ratează în serie Ciubotariu ( 7 metri ), Sipka și Sandu.

Chiar în primul minut din cea de-a doua parte, Baican egalează la 16, Tîrzioru îl imită la 17, Andrei apără 3 aruncări ale timișorenilor, iar același Baican își aduce, în min. 39, pentru prima dată echipa în avantaj : 19 – 18.

Oaspeții se regrupează, egalează la 20 în min. 44, în timp ce Sipka aruncă plasat pentru 22 – 20 în min. 47.

Arbitrii ies din nou la rampă cu decizii în favoarea timișorenilor, dar  CSU  rezistă : 24 – 24 în min. 52 ( gol – bombă Sandu ).

Oaspeții sunt mai eficienți pe final, trec din nou la conducere, Andrei are două parade de efect, Ciubotariu egalează la 26 ( din lovitură de la 7 metri ) cu un minut înainte de final. Sucevenii se apără dârz, dar arbitrul dă penalitate pentru timișoreni, transformată. 

În ultimele 21 de secunde sucevenii au atacul, la pătrunderea lui Petrea arbitrii dau forțare în atac, pentru că de semicerc călcat nu putea fi vorba.  Sala ia foc, se strigă  Hoții !,  se parlamentează cu arbitrii, dar meciul este jucat.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Tîrzioru, cu 8 goluri.

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 4 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 4, 2018 @ 10:33 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 43XGmM to the field below: