VIDEO  PSD Fălticeni s-a împotrivit a doua oară validării noului consilier ALDE. Mandatul lui Ghiorghiță Pascariu nu a trecut de votul deliberativului în care social-democrații sunt majoritari  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO  PSD Fălticeni s-a împotrivit a doua oară validării noului consilier ALDE. Mandatul lui Ghiorghiță Pascariu nu a trecut de votul deliberativului în care social-democrații sunt majoritari 

De    •   Publicat acum 2 ani, 1 februarie 2018   •   3 comentarii

 

Cătălin Coman și echipa de consilieri ai PSD Fălticeni le administrează o nouă palmă colegilor de alianță de la ALDE.

Consiliul Local Fălticeni continuă să rămână cu un membru în minus ( actual 18 ) în urma invalidării pentru a doua oară a mandatului lui Ghiorghiță Pascariu, din partea ALDE.

În ședință de ieri, proiectul a primit 3 voturi pentru și 15 abțineri.

Frământările din sânul ALDE Fălticeni au încercat a fi tranșate de șeful organizației județene – deputatul Alexandru Băișanu, care pe 29 decembrie 2017 preciza, într-o adresă,  “ca urmare a renunțării la funcția de consilier local, prin demisie, a lui Gheorghe Aldea, indicăm autorităților că următoarea persoană de pe lista ALDE ce urmează a fi validată este Ghiorghiță Pascariu, care este în continuare membru al partidului nostru.  Constantin Ionică și-a pierdut calitatea de membru ALDE, fiind exclus din partid”.

Ionică a contestat desemnarea lui Pascariu în legislativul fălticenean.

 

 

După votul de ieri, consilierul local Ion Asaftei Titianu ( ALDE ) a menționat că  “pe 14.12.2017 Biroul local ALDE Fălticeni l-a exclus  (pe Ionică Constantin  – n.r.)  pe motiv că a susținut la alegerile parlamentare din 2016 alt partid, fiind la o secție de votare.  El era de față  ( la ședință – n.r. ),  a luat la cunoștință despre acest lucru. Ulterior, i s-a comunicat acasă că este exclus”.

 

 –

 –

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 1 februarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 1, 2018 @ 12:05 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

3 comentarii

 1. A. G. spune:

  Bravo PSD ! Coman si consilierii PSD fac exact ce trebuie .

 2. arhivistul spune:

  Coman, nu și nu! Ar fi și culmea să stea la masă cu dl Pascariu, fost șef al serviciului de utilități publice în primărie, după ce l-a hărțuit pînă a ieșit anticipat la pensie! Bașca să-i mai și “dea” zece la sută din salariul de primar ca indemnizație de consilier local. Păcat, dl Pascariu ar ridica nivelul de inteligență în consiliul local! Se pare însă că e bine așa cum este, la fel e și la case mai mari, la guvern, de exemplu.

 3. Luca spune:

  Lumea actuala e condusa de CAPRA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5pjo4p to the field below: