Reuşită fălticeneană în box - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Reuşită fălticeneană în box

De    •   Publicat acum 1 an, 29 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

Iată că aşteptările au început să dea roade şi în sportul pugilistic fălticenean, antrenorul Gheorghe Butnaru reuşind să spargă gheaţa performanţelor prezentându-se cu doi elevi talentaţi la concursul internaţional organizat de Clubul CFR „Unirea” Iaşi, sub coordonarea d-lui antrenor Brânzei Neculai, în colaborare cu Federaţia Română de Box, competiţia desfăşurându-se în perioada 27-28 ianuarie 2018, la Sala de Sport Holboca din Iaşi.

Gala, ce poartă numele generic „Cupa Unirii”, este la a VII-a ediţie, în competiţia din acest an angajându-se echipe venite din Republica Moldova şi din judeţul Iaşi, fălticeniul fiind reprezentat de Roman Roberto la categoria 42 kg şi Găină Sebastian la 60 kg, ambii obţinând locul doi, făcând o impresie deosebită, fiind aplaudaţi la scenă deschisă, aşa cum ne-a precizat antrenorul Gheorghe Butnaru: „Sunt băieţi deosebit de talentaţi şi muncitori în care îmi pun mari speranţe. Cu Roberto lucrez doar de şase luni şi deja a urcat pe podium la cei 13 ani ai săi, la fel şi Sebi la 15 ani. Cu el am lucrat aproape un an şi trei luni, dar şi categoria e mai grea”.

Pugiliştii fălticeneni sunt elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ion Irimescu” din Fălticeni, antrenamentele desfăşurându-se în sala de sport ale acestei instituţii. „Mulţumesc conducerii şcolii, d-lui director Parfenie, care m-a sprijinit în această activitate, precum şi firmei Romfour care mi-a acordat sponsorizarea atât de necesară”, a mai precizat antrenorul Butnaru.

Pasiunea pentru acest sport are tradiţie în Fălticeni, dar se pare că Gheorghe Butnaru mai deţine acea dăruire specifică dascălilor cu vocaţie, pentru care transmiterea învăţăturilor curge firesc şi înspre rezultate promiţătoare. Probabil că ele vor veni într-o firescă cascadă, dar trebuie să fim absolut conştienţi că în spatele acestei învăţături stă multă transpiraţie şi din partea mentorului, cât şi a discipolului.

GABRIEL TODICĂ

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 29 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 29, 2018 @ 1:09 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8BXNCy to the field below: