Un bărbat din Fălticeni s-a spânzurat de stâlpul balustradei din propria locuință - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un bărbat din Fălticeni s-a spânzurat de stâlpul balustradei din propria locuință

De    •   Publicat acum 2 ani, 28 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic, ieri, la ora 18.44, prin S.N.U.A.U. 112, de către M.F. din localitate, care a anunțat că și-a găsit tatăl, pe Ioan F. de 71 ani, spânzurat în imobilul de pe strada Plutonier Iordache.

Potrivit anchetatorilor, Ioan F. locuia singur, fără forme legale, în imobilul de pe strada Plutonier Iordache și, din audierea fiului acestuia care l-a găsit pe spânzurat, a rezultat că bărbatul consuma băuturi alcoolice, avea un comportament deviant din punct de vedere psihic cu toate că nu era luat în evidența vreunui doctor de specialitate. De asemenea, se pare că decedatul acumulase mai multe datorii.

M. F. le-a mai declarat polițiștilor că mama sa, L.F., a discutat ultima dată la telefon cu tatăl său în data de 26 ianuarie și, din discuții, și-a dat seama că Ioan F. avea un comportament deviant, fapt pentru care în data de 27 ianuarie l- sunat din nou, dar acesta nu a răspuns la telefon.
Fiul bărbatului s-a deplasat la imobilul în care locuia acesta, a găsit ușa de acces încuiată și a descuiat-o, a pătruns în interiorul, iar în a doua încăpere unde sunt amplasate scările ce duc la următorul nivel, l-a găsit pe tatăl său spânzurat cu un cablu  de stâlpul balustradei.

La examinarea sumară a cadavrului, acesta nu prezenta pe corp urme vizibile de violenţă decât în zona gâtului, șanț de spânzurare și nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul bărbatului a fost dus la morga Spitalului Municipal Fălticeni și urmează ca Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava să efectueze necropsia în vederea stabilirii mecanismului producerii morții.
Conform procedurilor, în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar  cercetările sunt efectuate de către Biroul de Investigații Criminale Fălticeni.

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 28 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 28, 2018 @ 1:03 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lRKHVa to the field below: