PMP Suceava, strâns unit în jurul viitorului președinte Andronache - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PMP Suceava, strâns unit în jurul viitorului președinte Andronache

De    •   Publicat acum 2 ani, 27 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

Biroul de presă al PMP Suceava informează că ieri a avut loc, la Pojorâta, ședința Consiliului Executiv Județean al PMP Suceava, în prezența a 22 membri CEJ și având-o ca invitat pe Gabriela Dobrotă, vicepreședinte PMP la nivel național.

La ședința convocată de președintele interimar al organizației, Eugen Tomac, s-a aprobat contestația depusă de consilierii locali PMP Milișăuți și s-au validat Consiliile Executive Locale din UAT-urile unde s-au desfășurat recent alegeri.

De asemenea, s-au discutat recentele probleme interne apărute în partid, cauzate de ultimele manevre politice ale unor foști colegi care au înţeles să își desfășoare activitatea în afara limitelor jocului democratic și au adoptat atitudini și comportamente denigratoare care au afectat grav imaginea PMP.

CEJ-ul va lua o decizie după ședința de Consiliu Executiv Național PMP care va avea loc în data de 2 februarie”  menționează în comunicat, fără a se face nominalizări referitoare la aripile Andronache – Popovici.

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/01/25/partid-mic-rivalitati-mari-sefii-organizatiilor-pmp-din-judetul-suceava-cer-retragerea-sprijinului-pentru-viceprimarul-andronache-si-consilierul-local-munteanu/

 

Comunicatul PMP mai spune că la întâlnire au participat și alți președinți de organizații din județ  în semn de susținere pentru candidatura la șefia partidului a viceprimarului municipiului Suceava, vicepreședinte PMP la nivel național, Marian Andronache”  și se încheie cu o formulare care ne aduce aminte de vremurile tovarășului Nicolae Ceaușescu: ”Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă de lucru, fiind discutate aspecte organizatorice legate de alegerile pentru conducerea Organizației Județene PMP, care vor avea loc în data de 10 martie”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 27 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 27, 2018 @ 7:19 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nEXQsi to the field below: