Partid mic, rivalități mari: șefii organizațiilor PMP din județul Suceava cer retragerea sprijinului pentru viceprimarul Andronache și consilierul local Munteanu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partid mic, rivalități mari: șefii organizațiilor PMP din județul Suceava cer retragerea sprijinului pentru viceprimarul Andronache și consilierul local Munteanu

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

*aceștia răspund că se încearcă defăimarea partidului și  discreditarea membrilor

 

 

 

Ioan Cozorici, secretarul general adjunct al Organizației Județene PMP Suceava și coordonator organizare, a emis un comunicat în care precizează că  “ținând cont de situația conflictuală creată în ultimele două luni, plecând de la nerespectarea unei hotărâri a CEJ a PMP în Consiliul Local Suceava privind majorarea taxelor și impozitelor și care ar duce la dezmembrarea partidului”,   64 de președinți de organizații locale din cele 81 de organizații din județ au adresat un memoriu  Consiliului Executiv Național al PMP și Consiliului Național al PMP în care se cere retragerea sprijinului politic aleșilor locali  din Consiliul Local Suceava, Marian Andronache și Constantin Munteanu.

Cozorici spune că solicitarea are ca temei nerespectarea hotărârii  CEJ a PMP Suceava  care prevede ca aleșii locali PMP să  adopte  “poziții ferme de respingere a majorării taxelor și impozitelor către  locuitorii județului”.

Cei 64 de semnatari ai memoriului  consideră că retragerea sprijinului politic celor doi este  “singura soluție ca partidul să rămână unit, de a rămâne  independent în acțiunile politice”.

În memoriu, liderii locali PMP mai arată că, în cazul în care cele două foruri centrale de conducere nu vor trata statutar acest demers, vor considera că  “nu se  mai regăsesc”  în această formațiune politică.

Pe de altă parte, fostul președinte PMP Suceava Corneliu Popovici, detronat după rezultatele modeste de la ultimele alegeri și înlocuit interimar cu Eugen Tomac, a menționat că  “persoane în care am avut încredere că sunt loiale partidului și care astăzi au funcții publice în administrație doresc cu orice preț să execute o comandă a PNL și anume de a îngenunchia partidul liberalilor suceveni”.

În Consiliul Local Suceava, PMP este în alianță cu PNL, pe acest considerent Andronache primind un post de viceprimar.

În replică, biroul de presă al PMP Suceava – aripa Andronache a emis un comunicat în care spune că  “regretă faptul că  unii colegi înţeleg să își desfășoare activitatea în afară limitelor jocului democratic și adoptă atitudini și comportamente denigratoare care afectează grav imaginea P.M.P.

Organizația Județeană P.M.P. Suceava se află în plin proces de organizare a alegerilor pentru conducerea  legitimă a organizației și orice știri sau informații care sunt prezentate opiniei publice, în aceste zile, de către unele persoane care acționează fără acceptul ori girul conducerii interimare au drept unic scop defăimarea partidului și  discreditarea membrilor care se ocupă de bunul mers al organizației în limitele statutului și regulamentului de funcționare al P.M.P.”

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 25, 2018 @ 12:18 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5r9YRP to the field below: