Bărbatul din Vulturești care și-a omorât în bătaie soția, trimis în judecată - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbatul din Vulturești care și-a omorât în bătaie soția, trimis în judecată

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 ianuarie 2018   •   1 comentariu

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Petru Dumitriu din Vulturești, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracțiunii de violenţă în familie raportat la infracțiunea de omor.

Victima D.F. era căsătorită cu Dumitriu și aveau împreună 3 copii minori.

Din relaţii anterioare, victima mai avea încă 4 copii.

De mai mulţi ani cei doi soţi s-au obişnuit să consume cantităţi mari de băuturi alcoolice, fie împreună cu alte persoane, fie singuri, iar pe acest fond relaţiile dintre ei s-au deteriorat.

Procurorii spun că soţii îşi neglijau gospodăria şi copiii, de asemenea pe fondul stării de ebrietate între aceştia au avut loc nenumărate altercaţii verbale şi incidente violente – parte din aceste incidente au fost aduse şi la cunoştinţa lucrătorilor de poliţie, au fost declanşate anchete penale, dar nici victima şi nici inculpatul nu au schimbat nimic în comportamentul lor.

În seara zilei de 4 decembrie 2017, în timp ce Dumitriu era la muncă, D.F. l-a observat în curtea gospodăriei sale pe martorul F.M. şi l-a întrebat pe acesta dacă o primeşte în casa lui pentru câteva zile, deoarece a fost din nou agresată.

Victima s-a deplasat la locuinţa lui F.M., aducând o sticlă de vin şi o sticlă de rom, au consumat împreună băuturile alcoolice, iar după ora 22:00 s-au culcat.

În cursul serii Dumitriu a revenit la domiciliu, a constatat că soţia sa nu este acasă, s-a ocupat de copii, după care s-a culcat, convins că soţia sa este în compania unui alt bărbat.

În dimineaţa de 5 decembrie 2017, în jurul orei 04:30-05:00 Dumitriu a părăsit domiciliul și a plecat să o caute pe soția sa.

El s-a dus la locuinţa lui F.M., situată la circa 100 metri distanţă de domiciliul său, a pătruns în interior şi a constatat că soţia sa se află ascunsă sub un pat.

Dumitriu a proferat insulte şi injurii la adresa femeii, a tras-o de păr, după care a început să o lovească cu putere cu pumnii şi picioarele.

F.M. i-a solicitat de mai multe ori să înceteze agresiunea, fără însă a efectua manevre efective de împiedicare a acestuia de teamă să nu fie la rândul său agresat.

Aceste acte de violenţă s-au desfăşurat pe o perioadă de aproximativ 10-15 minute.

Apoi Dumitriu a solicitat lui F.M. să îl ajute să o ducă pe femeie spre locuinţa comună, acesta a acceptat, a luat un cearceaf, amândoi au pus victima în cearceaf şi au dus-o prin târâre spre locuinţă.

În timpul acestor manevre, F.M. şi-a dat seama că victima a încetat din viaţă, astfel că l-a lăsat pe Dumitriu în drum cu victima, iar el s-a deplasat la un magazin mixt din apropiere, relatând persoanelor aflate acolo faptul că D.F. a murit.

Cadavrul victimei a fost lăsat chiar în mijlocul drumului, la o distanţă de circa 5 metri de intrarea în locuinţa comună.

Ulterior au fost sesizaţi şi lucrătorii postului local de poliţie, aceştia deplasându-se la faţa locului şi constatând că victima este moartă pe respectivul drum public, la mică distanţă de locuinţa sa.

Conform concluziilor medicului legist din cadrul S.M.L. Suceava, moartea lui D.F. a fost violentă şi a fost cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută consecutivă leziunilor meningo-cerebrale produse printr-un traumatism cranio-cerebral în cadrul unui politraumatism.

Analizele toxicologice au pus în evidenţă o alcoolemie de 1 gr. ‰ şi o alcoolurie de 1,65 gr.‰.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 25, 2018 @ 11:23 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

1 comentariu

 1. Cuget Limpede spune:

  Dumnezeu sa o ierte pe aceasta femeie. Copiii vor ramâne cu traume ireversibile, pe viata si se vor chinui sa creasca si sa înteleaga VIATA singuri. Toate aceste cazuri, în care ar fi nevoie de sprijin psihologic intens, nu vor fi auzite de nimeni si nimeni nu va decide vreo interventie sociala sau psihologica, dupa cum nimeni nu va ajuta concret, cu nimic, sau nu va interveni, asa ca toti acesti 7 copii, vor ramâne SINGURI si cu mii de întrebari în sufletele lor înnegrite de durere. Articolele de presa, nici ele nu le vor fi benefice sufletului, nu le vor aduce alinare si nici sprijin. Iar aceasta femeie, e înca o victima a PRIMITIVISMULUI, a BARBARIEI si a îngustimii mintii, acestor personaje, pe mâna carora a ajuns, pe rând. Toti s-au folosit de ea, sexual, si-au batut joc de ea, efectiv, mai rau ca de un animal, care cum, când si cât a putut. Au adus pe lume copii, pe care nu si i-au asumat, apoi au continuat sa se foloseasca de aceasta femeie, precum de o bucata de carne, fiecare când si cum a vrut, pâna au ucis-o fara mila. Asta e societatea în care traim, astia sunt “oamenii” care-ar trebui sa se cheme “parinti” si “modele pentru copii si societate”, si te îngrozesti când vezi ce pot face niste minti bolnave, niste personaje fara ocupatie, fara discernamânt, fara mila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string X6l76p to the field below: