Seminar “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici” la CCI Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Seminar “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici” la CCI Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 22 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. filiala Suceava organizează pe 23 ianuarie, începând cu ora 13:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava seminarul “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici”.

Multiplele modificări adoptate prin acte normative în domeniul fiscal și nu numai au un impact semnificativ în ceea ce privește activitatea și funcționarea agenților economici indiferent de forma de organizare motiv pentru care prezentarea și dezbaterea principalelor schimbări, cu atât mai mult cu cât acestea au intrat în vigoare la început de an, reprezintă o prioritate pentru manageri, antreprenori și nu numai.

În acest sens, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava și C.E.C.C.A.R. filiala Suceava și-au propus să vină în sprijinul persoanelor interesate și care sunt direct implicate în implementarea acestor măsuri prin organizarea unui seminar în cadrul căruia sa fie prezentate și dezbătute aceste modificări precum și obligațiile ce incumbă mediului de afaceri.

Agenda seminarului : Ce impozit vei plăti în 2018 : impozit profit/ impozit micro/ impozit specific – lector Luminiţa Chihai – expert contabil;  SPLIT TVA pentru antreprenori – lector Loredana Mihăilă – expert contabil;  Impactul migrării contribuţiilor sociale de la angajator la angajat – lector Anda Raţă – expert contabil; Alte modificări cu impact major pentru veniturile obţinute de persoane fizice (dividende, venituri din închirieri, din investiţii, dobânzi, din agricultură, silvicultură, etc.) – lector Luminiţa Chihai – expert contabil.

Participarea este gratuită.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 22 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 22, 2018 @ 11:52 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NHjKAT to the field below: