Intruși la protestul din centrul Sucevei: “Nu mai strigați, mergeți la vot !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Intruși la protestul din centrul Sucevei: “Nu mai strigați, mergeți la vot !”

De    •   Publicat acum 2 ani, 20 ianuarie 2018   •   1 comentariu

La o temperatură de -5 grade Celsius, aproximativ 50 de suceveni, printre care membri și simpatizanți USR, s-au strâns, în această seară, în fața Palatului Administrativ pentru a protesta față de guvernul PSD – ALDE.

La fel ca și celelalte acțiuni din țară, motivele au fost modificările legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal.

Participanții au venit cu câteva steaguri și au scandat   PSD ciuma roșie !, În democrație hoții stau la pușcărie !, DNA să vină să vă ia !  și  Nu vrem să fim o nație de hoți !

Câteva minute mai tensionate s-au înregistrat atunci când doi tineri le-au cerut manifestanților să plece acasă: Nu mai strigați, mergeți la vot!” 

Imediat a intervenit liderul USR Suceava Teodora Munteanu, care a cerut participanților să nu se lase provocați și să rămână grupați.

Spre deosebire de protestele de anul trecut, Jandarmeria nu a mai amplasat garduri pe strada Ștefan cel Mare.

Ordinea publică a fost asigurată de jandarmi și polițiști locali, care și-au parcat mașinile în spatele Palatului Administrativ.

O autospecială a Jandarmeriei a staționat pe parcursul protestului în imediata apropiere a sediului PSD.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 20 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 20, 2018 @ 7:47 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  “Nu mai strigați, mergeți la vot!” Iată un titlu de presă națională pentru manifestațiile de sîmbătă! Cei doi tineri care au cerut așa ceva în nici un caz nu au fost intruși sau provocatori. Intrușii sau provocatorii, pesediști conduși de la Forăști, nu ar fi putut articula decît “huo”! Cei doi tineri, cel mai probabil, paradoxal, simpatizanți ai manifestanților, au descris în cîteva cuvinte situația în care suntem astăzi. Dacă s-ar fi ieșit masiv la vot în 2016, chiar cu riscul de a ne vărsa mațele lîngă urnă, nu ne-ar mai fi condus astăzi gruparea mafiotă PSDALDE, nu am mai sta astăzi la _ula infractorului Dragnea! Strigați-vă în continuare supărările și neputința și în stradă, dar, mai important, și la urna de vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string npzo5R to the field below: