Cătălin Nechifor, un miștocar dintr-un partid condus de măscărici - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Cătălin Nechifor, un miștocar dintr-un partid condus de măscărici

De    •   Publicat acum 2 ani, 16 ianuarie 2018   •   1 comentariu

BUNĂ ZIUA, SUCEAVA!

Cătălin Nechifor, un miștocar dintr-un partid condus de măscărici

Partidul Social Democrat este cel mai mare partid politic din România, cu câteva sute de mii de membri la nivel național. Deci este un partid care, teoretic, are o resursă de cadre din care ar putea oricând să scoată oameni capabili, demni și dornici de muncă. Un prim-ministru cu capul pe umeri, un președinte de partid corect și miniștri alfabetizați. Aceasta, după cum am precizat, teoretic, căci practic este un partid emblematic pentru societatea românească, care a străbătut 45 de ani de comunism în care elitele au fost exterminate și 28 de ani de capitalism sălbatic în care elitele, specialiștii și profesioniștii au plecat deoarece nu mai încăpeau de “elitele” din partidele politice. Din toate partidele politice, nu doar din PSD. După 1990, au plecat milioane de români pentru a-și construi un viitor în țări  în care nu li se spune să se dea la o parte deoarece pe locul lor trebuie să vină un înfiletat politic, susținut fie de partid direct, fie de o rudă ajunsă într-o funcție publică cu influență. Au plecat în țări care i-au primit cu brațele deschise, i-au pus la muncă și îi plătesc așa cum merită. În România au rămas puțini oameni care cred că se mai poate face ceva sau că mai au pentru cine lupta. Ei nu pot evolua deoarece posturile călduțe sunt ocupate de sprijiniții politicii de ambalaj, care ar cădea în nas dacă li s-ar lua propteaua.
Un exemplu de om care o viață a beneficiat de sprijinul partidului și a fost promovat în funcții și demnități publice este Cătălin Nechifor, un personaj politic care a fost multă vreme funcționar la CJ Suceava sub aripa lui Gavril Mârza (inspector, şef de serviciu, director executiv adjunct, director executiv şi director general adjunct), iar din 2007 europarlamentar, deputat, președinte al Consiliului Județean. După ce a pierdut șefia CJ Suceava în fața lui Gheorghe Flutur, Nechifor a eșuat o perioadă scurtă ca funcționar la Servicii Comunale Rădăuți, societate aflată sub influența primarului PSD Nistor Tătar. Nu a stat mult datorită partidului care l-a promovat pe liste la alegerile parlamentare din 2016, nu înainte de a i se arăta unde îi este locul, fiind mutat de pe 1 pe 3 printr-o rocadă cu prospătul posesor al unui dosar penal Eugen Bejinariu.
Despre ce s-a întâmplat în județul Suceava cât a fost președintele CJ Suceava (singura perioadă în care munca sa poate fi evaluată concret) se știe: NIMIC. Doar a terminat o parte din proiectele lăsate de Flutur. Cam acesta a fost trecutul dlui Cătălin Nechifor.
Să vedem ce face acum dl Nechifor: merge în Parlament să ridice mâna pentru partid când este nevoie de votul său, participă la emisiuni de televiziune când este de trebuință un politician care să vorbească mult despre realizările mărețe ale guvernării și aruncă remarci acide la adresa adversarilor din interiorul și din afara partidului său. Și face mișto, mult mișto când nu trebuie. Astăzi, dl Nechifor a postat pe facebook un comentariu referitor la vizita premierului nipon Shinzo Abe în România despre care a spus: “Iata o propunere de prim ministru pe care președintele Johannis nu vad cum ar putea sa o refuze. un miștocar dintr-un partid condus de măscărici.

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 16 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2018 @ 8:41 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , , ,

1 comentariu

 1. Cuget Limpede spune:

  Nici nu puteati sa descrieti mai bine, pe cei care s-au auto-intitulat “politicieni”, de fapt o gloata de ANALFABETI, OLIGOFRENI si HOTI INFECTI, indiferent de partide! POLITICA în sine, în România, e o mare COCINA, unde se aduna si se sustin între ei, toti de-aceeasi murdarie. Ba se mai si înmultesc, înrudesc si încuscresc, tot între ei! De fapt, acesti IDIOTI din nastere, traiesc, pâna la moarte, cu impresia ca acest petic de pamânt, numit Bucovina, împreuna cu toti oamenii si tot ce misca pe suprafata sa, le apartin! Ei bine NU! Acesti HOTI INFECTI, uita cu desavârsire ca TOTI SUNT FUNCTIONARI PUBLICI, REVOCABILI, si care sunt platiti acolo din banii tuturor cetatenilor, deci, obligatia lor, este SA SE SUPUNA CETATENILOR, NU SA II SUPUNA PE CETATENI hotiilor lor si ale acolitilor lor, a clanurilor lor, si sa le asculte doleantele, sa le îmbunatateasca nivelul de trai, nivelul educational, nivelul medical, sa sustina industria, agrcultura, comertul, orice ar putea contribui la bunastarea comunitatilor în întregul sau. TOTI sunt PENALI, toti au furat si fura de parca ar trai 10 vieti, nu una! Suceava în schimb e culmea hotiei, acolo se fura cel mai des, cel mai mult si cel mai rapid. Apoi îi urmeaza, în top, toate celelalte localitati si comune, carora le dau tonul cei de-acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8fMUkt to the field below: