Partidul Verde: "Guvernarea PSD a pierdut un an de zile"/"Liviu Dragnea vine în Suceava cu drag și folos pentru dânsul și partid" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partidul Verde: “Guvernarea PSD a pierdut un an de zile”/”Liviu Dragnea vine în Suceava cu drag și folos pentru dânsul și partid”

De    •   Publicat acum 11 luni, 14 ianuarie 2018   •   2 comentarii

Președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță, a transmis în această dimineață un comunicat de presă tăios la adresa PSD, în care critică atât tabăra Tudose, cât și tabăra Dragnea, ambele vinovate că s-a pierdut un an prin lupte politice interne.

“PSD-ul a pierdut un an de zile, încercând anumite experimente cu doi prim-miniștrii ce au avut sau au alte interese necompatibile cu guvernarea și cu partidul care i-a propulsat în aceste funcții. Din nefericire s-a văzut clar că încă prezentul Prim-Ministru, dl Mihai Tudose, este influențat, sfătuit sau consiliat prost în anumite momente cheie din activitatea dumnealui”, se precizează în comunicat.

Acibotăriță este de părere că economia românească pierde când se fac remanieri sau schimbări de guvern: moneda Euro și indicele Robor cresc, apar majorări de prețuri neprevăzute care duc la sărăcirea treptată a populației și îmbogățirea unor necunoscuți.

“Județul Suceava l-a avut ca oaspete pe dl.Liviu Dragnea, șeful principalului partid aflat la guvernare. An de an, președintele PSD, vine cu drag și folos pentru dânsul și partid, zicem noi, la Suceava, dar am vrea să vedem anumite impliniri și pentru județul Suceava. Sucevenii merită drumuri bune, o autostradă, cu alte cuvinte o infrastructură sănătoasă. Sucevenii merită să aibă grădinițe, școli, licee mândre și frumoase, cu dotări demne de secolul XXI”, a conchis Dan Acibotăriță.

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 14 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 14, 2018 @ 12:35 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  O paranteză la Anton Pann. Așa e lumea asta, râde om de om și dracu’ (Dragnea) de toți!

 2. arhivistul spune:

  Domnu’ Acibotariță, dacă tot sunteți un fel de ecologist, mai dați cu mătura prin comunicatele de presă, salubru este “doi prim-miniștri”, nu “doi prim-miniștrii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vScNgQ to the field below: