Statul Major al Forțelor Navale Române, campanie de promovare a profesiei militare în județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Statul Major al Forțelor Navale Române, campanie de promovare a profesiei militare în județul Suceava

De    •   Publicat acum 1 an, 11 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

Statul Major al Forțelor Navale Române va organiza o campanie de promovare a profesiei militare și a sistemului de învățământ al Forțelor Navale Române în județul Suceava, în perioada 19 – 22 februarie.

Pentru pregătirea activităților din cadrul campaniei, între 15 și 18 ianuarie reprezentanții Forțelor Navale Române vor efectua o vizită de documentare în județ.

O primă întâlnire va avea loc la sediul Prefecturii, pe 16 ianuarie ora 11, la care vor participa prefectul Mirela Adomnicăi, conducerea Inspectoratului Școlar și directorii celor 7 unități de învățământ care au fost selectate pentru campania de promovare a profesiei militare.

Pe 17 ianuarie, delegația se va afla în  vizită de documentare la Colegiul Militar Ștefan cel Mare și Colegiul Dragoș Vodă Câmpulung Moldovenesc, Liceul Ion Luca Vatra Dornei, Colegiile Eudoxiu Hurmuzachi și  Tehnic din Rădăuți, Colegiile Tehnic Al. I. Cuza și Mihai Eminescu  Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor Navale-Statul Major al Forțelor Navale, colonel Corneliu Pavel, campania își propune  stimularea interesului tinerilor pentru o profesie stabilă pe piața muncii din România, stabilirea, menținerea și dezvoltarea relațiilor de încredere între Forțele Navale Românie și societatea civilă, precum și creșterea gradului de informare a cetățenilor și nivelului de înțelegere a problematicii asociate contextului de securitate actual.

În cadrul campaniei va fi organizată și o acțiune de caritate la un centru de plasament sucevean.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 11 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2018 @ 5:17 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bnmUMD to the field below: