Stan, promisiuni pentru 2018: finalizarea șoselei de centură a Sucevei și a Spitalului Fălticeni și demararea procedurilor pentru șoseaua de centură a Rădăuțiului și drumul expres Siret – Pașcani - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Stan, promisiuni pentru 2018: finalizarea șoselei de centură a Sucevei și a Spitalului Fălticeni și demararea procedurilor pentru șoseaua de centură a Rădăuțiului și drumul expres Siret – Pașcani

De    •   Publicat acum 2 ani, 11 ianuarie 2018   •   1 comentariu

Organizația județeană PSD Suceava a strâns la ședința Cex de astăzi, din localitatea Sucevița, 200 de membri de partid pentru a se întâlni cu președintele Liviu Dragnea, sosit împreună cu președintele PSD Olt, viceprim-ministru Paul Stănescu, președintele PSD Teleorman, subsecretar de stat în ministerul Dezvoltării Adrian Gâdea și de directorul general al Companiei Naționale de Investiții(CNI), Manuela Pătrășcoiu.

În această seară, comunicatorii social-democrați au transmis un comunicat de presă prin care și-au arătat ata;amentul pentru tabăra Dragnea, iar primarii, președinții organizațiilor locale și consilierii județeni “în unanimitate și-au exprimat susținerea față de conducerea națională a PSD și față de guvernarea social-democrată făcând apel la unitate, echilibru și intelepciune – elemente esențiale pentru realizarea programului de guvernare promis alegătorilor.”

Laudele nu se opresc aici: “de asemenea a fost apreciat ca având un succes deosebit în dezvoltarea comunitatilor locale Programul Național de Dezvoltare Locală, mulțumindu-le celor care l-au inițiat și coordonat în calitatea dumnealor de miniștri ai dezvoltării: dl. Liviu Dragnea, dna Sevil Shhaideh,  dl. Paul Stănescu si dl. Adrian Gâdea.”

Președintele Organizației Județene, Ioan Stan, a luat cuvântul pentru a prezenta beneficiile aduse de guvernarea social-democrată județului Suceava: cea mai mare sumă primită de județ pentru proiectele destinate dezvoltării locale, inclusiv pentru modernizarea a opt drumuri județene, reabilitarea infrastructurii rutiere, (DN 18, DN17 A), salvarea de la intrarea în incapacitate de plata a primăriilor din Brodina, Moldovita, Straja și Ulma, dotarea Spitalului Județean Suceava cu un computer tomograf de ultima generație, finanțarea construcției Spitalului Municipal Fălticeni, găsirea unor soluții pentru menținerea activităților de la Salina Cacica și Mina de uraniu Crucea, și finanțarea totală a lucrărilor pentru pârtia de schi de la Câmpulung.

Ioan Stan a făcut o serie de promisiuni extrem de curajoase pentru anul 2018, iar la orizont se vede doar lapte și miere pentru județul Suceava: “Și în acest an guvernarea social-democrată e preocupată de investițiile în județul Suceava. Va fi finalizată șoseaua de centură a Sucevei, va fi finalizat Spitalul Municipal Fălticeni vor fi demarate procedurile pentru începerea lucrărilor la șoseaua de centură a Rădăuțiului și a drumului expres Siret – Pașcani. Vor fi demarate lucrări ce determină creșterea potențialului turistic al județului precum modernizarea bazei Salvamont din Vatra Dornei investiție deja aprobată de Ministerul Turismului”.

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 11 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2018 @ 11:05 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  PSD merge mai departe. Stan merge mai departe. Cu infractorul Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Yqwlo9 to the field below: