Cinci elevi jandarmi fălticeneni care fac practică în Hunedoara au salvat un bărbat cuprins de flăcări - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Cinci elevi jandarmi fălticeneni care fac practică în Hunedoara au salvat un bărbat cuprins de flăcări

De    •   Publicat acum 1 an, 8 ianuarie 2018   •   Fara comentarii

*victima încerca să facă focul în sobă folosind benzină, a stropit hainele din greșeală fără să observe și a luat foc când a aprins chibritul

*Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara a adresat felicitări celor 5 elevi pentru faptul că au devenit eroii bărbatului

Cinci elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleșan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuț și Zgârcea Denis-Vlăduț- se deplasau  astăzi dimineață, în jurul orei 07.00, către Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara în vederea executării stagiului de practică când au sesizat în dimineața acestei zile, în jurul orei 07.00, un bărbat în flăcări care alerga pe marginea drumului din localitatea Batiz.

Elevii fălticeneni au oprit mașina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalți trei au folosit extinctorul din mașină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei.

Bărbatul ( V.N.) le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină și nu a observat faptul că și-a dat cu combustibil și pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări.

Elevii jandarmi au sunat la numărul unic de urgență 112 și au asistat bărbatul până la sosirea ambulanței și a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni și arsuri.

“Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara a adresat felicitări celor 5 elevi pentru faptul că au devenit eroii bărbatului, demonstrându-și calitățile de jandarmi”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 8 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 8, 2018 @ 9:32 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wKOI2o to the field below: