Cușnir despre proiectele lui Lungu: “Uită că nu și-a respectat promisiunile” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cușnir despre proiectele lui Lungu: “Uită că nu și-a respectat promisiunile”

De    •   Publicat acum 1 an, 5 ianuarie 2018   •   1 comentariu

Dan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, consideră, după ce primarul PNL Ion Lungu și-a expus cele 20 de proiecte pentru acest an, că  Lungu jignește constant memoria locuitorilor Sucevei, comportamentul de tip feudal al acestuia îl împiedică să cunoască doleanțele oamenilor”.

Cușnir afirmă că primarul  uită ce a promis în anii anteriori și, mai grav, uită că promisiunile sale nu au fost respectate, astfel că le reia necontenit.

Niciun proiect serios nu a fost efectiv demarat, ca să nu mai zicem că ar fi fost și finalizat.

A veni iarăși cu aceleași promisiuni după un an de stagnare în dezvoltare denotă din partea actualului primar o adâncă nepăsare și lipsă de respect față de cetățenii orașului, pentru că mai mult de jumătate dintre prioritățile anului 2018, pe care Ion Lungu le-a făcut publice, sunt aceleași ca cele de la începutul anului 2017.

În urmă cu 2 zile, Lungu a prezentat principalele proiecte pentru 2018 : depunere / demarare proiecte pe Programul Operaţional Regional ( fonduri europene ), aprobare şi demarare proiect de reabilitare termică a sediului Primăriei, depunere proiect de reabilitare reţele termice pe POIM ( fonduri europene ), finalizare proiecte elveţiene – iluminat public, infrastructura pentru transportul electric şi maşini electrice, finalizare lucrări de drumuri, parcări şi reţele electrice în cartierul Europa, finalizare blocuri ANL Metro, reabilitare străzi Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Lev Tolstoi, Vasile Bumbac, Trăian Ţăranu, studiu de circulaţie şi fluidizarea traficului, aprobare şi demarare construire pod nou peste râul Suceava, reabilitare statuie Ştefan cel Mare, realizare Monumentul Unirii,  demarare lucrării de extindere a reţelei de gaz metan în Burdujeni Sat, finalizare lucrărilor de modernizare în Piaţa Burdujeni şi Centrală, modernizareștrand Iţcani, realizare proiect tehnic sala Polivalentă, finalizare şi aprobare Plan Urbanistic General, transfer 165 hectare de pădure în zona Şipote şi a pădurii Zamca, organizare evenimente dedicate centenarului unirii și organizarea evenimentelor de marcare a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 5 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 5, 2018 @ 11:31 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Mergi mai departe, Cușnir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string C9AafC to the field below: