Retrospectivă 2017: primarul Coman și rateurile cu miniștrii Sănătății și Mediului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Retrospectivă 2017: primarul Coman și rateurile cu miniștrii Sănătății și Mediului

De    •   Publicat acum 10 luni, 2 ianuarie 2018   •   5 comentarii

Anul trecut, primarul PSD de Fălticeni Cătălin Coman a avut ceva emoții la vizitele a doi miniștri din coaliția PSD – ALDE, cel al Sănătății Florian Bodog și al Mediului Grațiela Gavrilescu.

În primul caz, în luna mai, pentru ca vizita să iasă bine, la mutarea mobilierului și a aparaturii medicale de la vechea la noua maternitate au dat o mână de ajutor și muncitorii de la salubritate, dotați cu un tractor cu remorcă.

Ce a ieșit din acestă acțiune a ajuns, cu ironiile de rigoare, în buletinele de știri din străinătate, Direcția de Sănătate Publică Suceava a impus dezinfectări repetate ale aparaturii și interioarelor, iar darea în folosință a maternității a fost amânată.

ZdpN  a prezentat detaliat derularea evenimentelor.

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/05/16/mutare-hei-rupista-la-maternitatea-falticeni-incubatoare-pentru-bebelusi-transportate-cu-tractorul-de-la-salubritate-ministrul-sanatatii-ar-fi-de-acord/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/05/19/ministrul-sanatatii-a-inaugurat-la-falticeni-o-maternitate-moderna-fara-autorizatie-de-functionare-nu-e-prima-data-cand-in-jurul-unei-institutii-medicale-se-naste-un-scandal-presa-are-nevoi/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/05/25/verdict-in-cazul-transportului-aparaturii-medicale-cu-tractorul-la-maternitatea-falticeni-managerul-spitalului-ar-trebui-sa-se-sanctioneze-singur/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/06/01/maternitatea-din-falticeni-ramane-inchisa-cel-putin-pana-pe-5-iunie-continua-dezinfectia-dupa-ce-in-interior-probele-dsp-au-depistat-bacterii/

 

În octombrie, ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu a fost invitată, după o ședință ținută la Palatul Administrativ Suceava, să viziteze și groapa de gunoi Antilești – Fălticeni.

Ceea ce trebuia să fie o mare bilă albă pentru implicarea și puterea de muncă a primarului Coman s-a transformat în critică pe față.

În același context, subiectul unei gropi ilegale de gunoi în zona poligonului a fost prezentat de  ZdpN  în septembrie, cu o lună înainte de venirea ministrului Mediului la Fălticeni.

De altfel,  ZdpN  a fost singurul organ de presă care și-a informat constant cititorii, cu probe foto / video.

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/09/15/gunoaiele-de-pe-strazile-orasului-carate-cu-tractorul-primariei-falticeni-intr-o-groapa-improvizata-din-poligon-si-distruse-prin-ardere-locuitorii-strazilor-horea-closca-si-crisan-stau-cu-geamurile/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/10/20/tupeu-imens-groapa-de-gunoi-ilegala-improvizata-de-primaria-falticeni-in-poligon-folosita-si-in-timpul-vizitei-ministrului-mediului/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/10/20/scandal-monstru-la-groapa-de-gunoi-din-falticeni-ministrul-mediului-e-o-groapa-nefiscalizata-ilegala-in-cel-mai-scurt-timp-activitatea-se-va-sista/

 

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 2 ianuarie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 2, 2018 @ 2:18 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. Ion spune:

  La maternitate este șefa o doamna care împărțea certificate de deces în Consiliul Local. Ea a dispus sa care aparatura cu tractorul de la Salubritate. Acum înțeleg de ce.Bravo, PSD are oameni buni.

 2. Ion spune:

  De câini nimic, nimic? Te mănâncă pe stradă dulăii.

 3. Eduard spune:

  Și la televiziunile din Canada a fost o știre despre cum a cărat Primăria Fălticeni aparatura de la maternitate cu tractorul de la gunoi. #Mândru că sunt din Fălticeni.

 4. Nelu spune:

  Ti-Ai dat examenul Pascaru și poți mai mult ca porcariile.Merbgi așa cai bine zîn te citesc.

 5. Ion spune:

  Hai băieții că trimite partidul vehiculul de spălat morți “Von pârț de Fălticeni ” și va fi bine. Facem o gală pe care o muscă și zdpn și drăguța popii urinează pe valorile locale.Intra în scenă fete noi de nu știți voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string igTKty to the field below: