AN NOU FERICIT! La mulți ani, 2018! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

AN NOU FERICIT! La mulți ani, 2018!

De    •   Publicat acum 2 ani, 31 decembrie 2017   •   11 comentarii

Ne bucurăm că am fost împreună încă un an, un 2017 în care comunitatea ZdpN a crescut nesperat de mult. Urmează un an nou, plin de provocări și de necunoscut, iar eu, împreună cu ceilalți colegi, pregătim o serie de rubrici noi și de modificări ale formatului.
Vom fi alături de dumneavoastră, cititorii cotidianului Ziarul de pe Net, și în anii care urmează, și vă vom aduce informațiile de care aveți nevoie indiferent câte piedici ni se vor pune. Vă mulțumesc pentru sprijinul și susținerea dumneavoastră.

De asemenea, le mulțumesc redactorilor Dan Pascaru, Teodor Pușcașu, Todirel Călugărița, Daniel Boghiță, Mihai Spînu, Sorin Nica, Radu Ostafie, și colaboratorilor Elena Marin Alexe, Alma Mateiu, Cristina Bărăscu, Gabriel Todică și Codrin Anton.

AN NOU FERICIT! La mulți ani, 2018!

Cu prietenie,

SERGIU JIPA

Fondator Ziarul de pe Net

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 31 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 1, 2018 @ 1:27 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

11 comentarii

 1. arhivistul spune:

  La mulți ani, ZdpN!

 2. Cuget Limpede spune:

  Un an 2018 cu informatii pozitive, cât mai multe si mai dese si sa nu mai fie deloc decese tragice, în urma carora sa ramâna familii zdrobite de durere si suferinta. Iar Comunitatea, din întreaga Zona Falticeni, de la cel mai mic la cel mai mare, de la cel mai sarac la cel mai bogat, sa fie în egala masura protejata, respectata, ajutata, ascultata, nicidecum neglijata, sau data la o parte. NATURA si ECOLOGIA sa ajunga sa fie respectate de toti cetatenii si de administratiile publice, iar dezastrele ecologice, sa fie înlocuite cu structuri care sa recupereze, trieze aceste particule nocive solului, apei si oamenilor, astfel încât problemele de sanatate sa fie cât mai putine. Iar în acest domeniu, speram sa fie odata finalizate si lucrarile la Spitalul Municipal, astfel încât oamenii sa nu mai moara cu zile, în mizerie si ignoranta. Multumim pentru ca ati fost impartiali si ca ati dat dovada de profesionalism, chiar daca ati avut de înfruntat uneori, situatii si persoane, mai mult sau mai putin vindicative. Spor la treaba pe 2018!

 3. arhivistul spune:

  Cititorii ZdpN ce ar trebui să înțeleagă, că colaboratorii pe care i-ați menționat consideră că textele lor, atîtea cîte sunt și cum sunt, sunt un fel de cadou pentru, poate că așa cred ei, populimea care citește ZdpN? Ei, dînșii, colaboratorii, nu ar trebui să fie primii care să sprijine măcar declarativ vehiculul media pe care îl folosesc?

 4. Iulia spune:

  La multi ani!

 5. Vasile spune:

  La multi ani, 2018!ZdpN Sa continue asa cum a facut pana acum.Criticati cand trebuie si laudati rar.Mie imi place.Doamne ajuta!

 6. Sorin spune:

  La cat mai multi ani! Sănătate si putere să rezistați vă doresc. Sper să citim ZdpN și peste 10 ani.

 7. Ionela spune:

  La multi ani Ziarului de pe Net!

 8. Costin spune:

  2018 sa fie mai mulți cititori! La multi ani,ZdpN!

 9. Gheorghe spune:

  Happy new year! Keep up the good work. Salutari din Londra.Aici va citim zilnic si îmi place ca nu va temeți de Flutur.

 10. Horia spune:

  La multi ani! Să aducă anul știri și informații din tot județul.

 11. Mitea spune:

  La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string e5NuNq to the field below: