Bărbat omorât în bătaie de tovarășii de pahar, la Dolheștii Mari. Unul dintre agresori era vărul său - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbat omorât în bătaie de tovarășii de pahar, la Dolheștii Mari. Unul dintre agresori era vărul său

De    •   Publicat acum 2 ani, 23 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 37 de ani din Dolheștii Mari, care a fost bătut de tovarășii de pahar, unul dintre ei fiind chiar vărul său.

Fapta s-a petrecut pe data de 21 decembrie, în jurul orei 21.00. Polițiștii au fost alertați prin sistemul unic de urgență 112 de Ion Chirilă, 54 de ani, din satul Dolheştii Mari, care le-a spus că a fost bătut în propria locunță de două persoane, una dintre ele fiind fratele său mai mic, Vasile Chirilă, de 47 ani. Dolheșteanul a fost găsit de polițiști pe un drum comunal, prezentând mai multe leziuni la nivelul feţei.

Oamenii legii au stabilit în urma cercetărilor că, de la ora 20.00, Ion Chirilă, împreună cu fratele său Vasile Chirilă, au băut în locuinţa lor cu un vecin, Ionel Damian, şi un văr de-al lor, Vasile Ciupercă, ambii de 37 de ani.

Scandalul între ei a început în jurul orei 21.00, când a fost bătut de fratele său. De asemenea, Vasile Ciupercă a fost bătut crunt în aceeaşi locuinţă de Vasile Chirilă şi de Ionel Damian, după care a fost cărat și abandonat de cei doi în curtea locuinţei sale.

Polițiștii l-au găsit pe Vasile Ciupercă la intrarea în curte, întins pe trotuar, cu nenumărate leziuni la nivelul capului și al feței. Bărbatul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a suferit un stop cardio-respirator și, după aproximativ 40 de minute, a decedat. Ion Chirilă a fost transportat cu o altă ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni şi după care a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie cerebrală, echimoze orbitale bilaterale și fractură a osului de la baza craniului.

Polițiștii i-au reținut pe Vasile Chirilă şi Ionel Damian, fiind audiați sub îndrumarea unui procuror.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 23 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 23, 2017 @ 3:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rgWv3T to the field below: