Deputatul Mihalescul se laudă cu amendamentele PNL înaintate Guvernului PSD - ALDE - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Deputatul Mihalescul se laudă cu amendamentele PNL înaintate Guvernului PSD – ALDE

De    •   Publicat acum 2 ani, 22 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Deputatul PNL Dumitru Mihalescu este al doilea parlamentar sucevean, după Maricela Cobuz ( PSD ), care a prezentat presei un scurt raport de activitate pe 2017.

După primul an de mandat, el apreciază că  “pentru mine, personal, este o mare onoare și o mare responsabilitate faptul că atât de mulți bucovineni și-au pus speranțele în mine”.

Mihalescu spune că a ințiat 21 de propuneri legislative pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum Legea educației, Codul fiscal și Legea pensiilor, pentru stimularea muncii și a capitalului privat autohton, a formulat 25 de întrebări și interpelări, a avut 16 intervenții în plen și a inițiat, alături de colegii din PNL, 5 moțiuni, dintre care 2 de cenzură.

“Numai la ultima lege dezbătută de Parlament, cea a bugetului de stat, am formulat, împreună cu toți colegii parlamentari din PNL Suceava, mai multe amendamente care să conducă la finanțarea și finalizarea unor obiective de investiții extrem de importante pentru noi, dar uitate de Guvern, cum sunt de pildă centura municipiului Rădăuți sau centura municipiului Suceava, precum și finanțarea închiderii depozitelor de deșeuri de la Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc”  a menționat deputatul PNL.

El afirmă că a mai propus finanțarea unor obiective  “așteptate de prea mulți ani”  : construirea sălii polivalente în municipiul Suceava, reabilitarea căminului de bătrâni de la Solca, modernizarea spitalului municipal Fălticeni, finanțarea drumului expres Siret-Suceava-Pașcani-București, sume pentru echilibrarea bugetelor locale pentru asigurarea utilităților în Județul Suceava, scoaterea din fondul forestier a unui teren în vederea modernizării DJ 174C Panaci-Bilbor, modernizarea punctului de trecere a frontierei de stat Siret.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 22 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 22, 2017 @ 10:34 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ohdWEM to the field below: