13.110 lei – salariul de bază al directorului general de la Direcția de Drumuri și Poduri Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

13.110 lei – salariul de bază al directorului general de la Direcția de Drumuri și Poduri Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 22 decembrie 2017   •   1 comentariu

În ședința de azi, consilierii județeni suceveni au aprobat în unanimitate salariile de bază pentru o serie de instituții subordonate.

La Direcția Județeană de Drumuri și Poduri salariul de bază al directorului general este de 13.110 lei, al directorului adjunct 11.153 lei, al contabilului șef  9.975 lei, al inspectorilor de specialitate 4.465 – 6.555 lei, iar ultimul din grilă, al îngrijitorilor 2.109 lei.

Salariile de bază rezultate în urma recentelor indexări decise de Guvernul PSD – ALDE la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Suceava sunt : director executiv 10.488 lei, director adjunct 8.531 lei, șef serviciu 7.866 lei, consilier juridic 2.622 – 5.377 lei, șofer 3.420 lei.

La Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, alții decât cei prevăzuți la Familia ocupațională Sănătate și Asistență Socială, salariile de bază sunt director executiv 12.578 lei, director adjunct 11.286 lei, șef serviciu 8.246 lei, șef birou 7.942 lei, auditor 3.382 – 5.168 lei, inspector 3.192 – 4.180 lei, muncitor necalificat 2.736 lei, iar la Serviciul Public Salvamont șef birou 7.207 lei și salvator montan 3.876 lei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 22 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 22, 2017 @ 3:26 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Cuget Limpede spune:

  Sa dea pesta porcina si radioactivitatea si peste àstia, sau sa-si rupa gâturile pe drumurile pe care nu le-au facut. Cât despre cei de la Evidenta Persoanelor si de la Asistenta Sociala, ar merita luati de mâneca si dusi, cu toti ceilalti functionari publici, sus, pe-o padure defrisata si lasati sa fie ucisi cu pietre de toti oamenii de rând din judet. Strigator la cer, mai ales la cum sunt exploatati, abuzati, batuti, lasati sa moara de foame, acesti copii, care se presupune c-ar trebui sa beneficieze de Asistenta Sociala. O sa-i ajunga BLESTEMUL ORFANILOR si urletele lor de durere, si pe ei si pe ale lor familii! Oare ce fac pentru atâtia bani, plus mita de înca atât? Niste HOTI INFECTI, INCULTI, INCOMPETENTI care-au adus tara asta la sapa de lemn. Oricum jos palaria pentru modul detaliat în care expuneti situatia si ne transmiteti aceste informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lL95wa to the field below: