Să vorbească și Nechifor cu Moș Gerilă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Să vorbească și Nechifor cu Moș Gerilă

De    •   Publicat acum 2 ani, 20 decembrie 2017   •   Fara comentarii

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, le-a spus, ieri, jurnaliștilor prezenți la conferința sa de presă,  că anul acesta Moșu’ a avut alte orientări și nu a prea ajutat județul Suceava. Pentru anul viitor a vorbit cu Moșu’ să termine șoseaua de centură: “Ce să-mi doresc…Șoseaua de centură a Sucevei să o finalizeze. Am vorbit cu Moș Crăciun. Da, dacă depindea de mine, trebuia să pună deja un strat de uzură, dar n-a mai depins de mine. A depins de alții. (..) Îmi doresc foarte mult șoseaua de centură a municipiului Suceava. Noi am făcut ce am putut să facem. Moșul a avut alte orientări, sperăm să revină la sentimente mai bune”.
În continuare, șeful PNL al CJ Suceava a dat de pământ cu cei de la PSD, care au găsit motive să nu termine centura că alunecă terenul, să nu aloce bani la pârtia Rarăul că nu au primit niște hârțoage, să nu finalizeze de 6 ani drumul pe Valea Bistriței dar să se laude cu el. Un ghiveci de politică și administrație cu care ne-am obișnuit. Urmează ca PSD să trimită un comunicat de presă să-i răspundă și tot așa.
Revenind la subiectul nostru, cred că Flutur are dreptate când spune că PSD a pierdut vremea cât l-a avut președinte pe Cătălin Nechifor, care a avut degeaba toate pârghiile necesare, de la prim-ministru, miniștri, parlamentari, și până la primari și consilieri locali. Prin comparație, cuplul de la Fălticeni Stan-Coman a știut să tragă sforile instituționale să aducă bani la spitalul nou, nu cât ar fi trebuit ca să-l finalizeze, dar s-a văzut că măcar a bătut pe la ușile din București. Deci se putea.
În schimb, Nechifor muncește tare mult acum de când este parlamentar, dar așa cum îi place lui: când pe la o televiziune, când pe la alta, când nu-i pe sticlă postează pe facebook comentarii acide sau intră în direct prin telefon. Domnului Nechifor îi place mult să muncească vorbind pentru partid. Ar putea să o facă și pentru suceveni, nu numai pentru teleormăneni. Și dacă politicianul Flutur se laudă că a vorbit cu Moș Crăciun, îi sugerez lui Cătălin Nechifor să vorbească cu Moș Gerilă poate se termină centura și nu mai stăm ca proștii în mașini la intrare în Suceava, în spatele camioanelor.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

 

 

    Print       Email
  • Publicat: acum 2 ani, 20 decembrie 2017
  • de:
  • Ultima modificare: ianuarie 16, 2018 @ 11:48 am
  • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
  • Termene si conditii:

    • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
    • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
    • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
    • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string c1SnFQ to the field below: