PNL cere Guvernului PSD – ALDE bani pentru finalizarea șoselelor de centură Suceava și Rădăuți - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PNL cere Guvernului PSD – ALDE bani pentru finalizarea șoselelor de centură Suceava și Rădăuți

De    •   Publicat acum 2 ani, 20 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*necesarul ar fi de 120 milioane lei, în caz contrar liberalii nu vor vota bugetul pe 2018

 

 

Foto: Ziarul de pe Net

Liderul PNL Suceava Gheorghe Flutur a semnat, alături de șefii filialelor partidului din Regiunea de Nord-Est, o declarație comună în care se menționează că – ținând cont de evoluția dezbaterilor din comisiile de specialitate și din Comisia de Buget Finanțe, când majoritatea amendamentelor ce prevedeau proiecte vitale pentru dezvoltarea județelor Moldovei au fost respinse de majoritatea PSD-ALDE – parlamentarii liberali din județele Moldovei nu vor vota Legea Bugetului de stat pe 2018 dacă în varianta finală nu se regăsesc bugetate, printre altele, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu 70.000.000 lei până la acoperirea întregii valori rămase de finanțat pentru șoseaua de centură a municipiului Suceava și suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu 50.000.000 lei pentru centura municipiului Rădăuți.

Alte solicitări vizează alocarea de fonduri pentru autostrada Iași – Târgu Mureș, șoseaua de ocolire a municipiului Iași, DN 15 Bacău – Piatra Neamţ, restaurarea Casei Celibidache din Roman, dotarea Serviciului de Ambulanţa Bacău,modernizarea DN 28B Târgu Frumos – Botoșani, consolidarea și restaurarea Teatrului Mihai Eminescu Botoșani, variante ocolire Huşi și Bârlad.

Uitând parcă perioadele în care au fost la guvernare, liberalii spun acum că  având în vedere că Regiunea NE este cea mai săracă din Uniunea Europeană, este puternic depopulată din cauza subdezvoltării și a nivelului scăzut de trai, iar actualul proiect de buget nu face decât să accentueze decalajele între regiuni, considerăm că se impune o corelare a legii bugetului de stat pentru anul 2018 cu necesitățile regiunii, astfel încât fiecare județ din Moldova să primească finanțările necesare”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 20 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 20, 2017 @ 8:57 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string W7EpK1 to the field below: