Fălticeniul găzduiește la finalul lunii decembrie a doua ediție a evenimentului „Gala Comunității Fălticenene” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticeniul găzduiește la finalul lunii decembrie a doua ediție a evenimentului „Gala Comunității Fălticenene”

De    •   Publicat acum 2 ani, 19 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Pe data de 25 decembrie, municipiul Fălticeni se pregătește să găzduiască „Gala Comunității Fălticenene”. Aflat la a doua ediție, evenimentul este o inițiativă voluntară, care are ca scop promovarea valorilor orașului Fălticeni și care își propune să ofere bucurie celor aflați în nevoie, dându-le totodată cetățenilor șansa de a se implica activ în dezvoltarea comunității locale.

Structurat pe patru momente principale, evenimentul va avea loc luni, 25 decembrie, începând cu ora 18:00, și va debuta cu o recepție oferită invitaților, după care va continua cu o licitație organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru doi tineri care au nevoie de ajutor pentru a-și continua studiile. Obiectele puse la licitație au fost donate de către Doru Axinte, Mihaela Matei, Ninel Ioan, Alexandros Pintilii Karciucas, Climent Art, Codrin Anton, Codrin Bența, Valentin Purdilă și Editura Humanitas, reprezentată prin fălticeneanul Bogdan Baciu. Printre acestea vor fi picturi, fotografii, cărți cu autograf în orginal, creații handmade și opere reprezentative ale artiștilor locali menționați. Evenimentul este organizat în mod voluntar pentru comunitatea fălticeneană și are parte de susținerea Colegiului National „Nicu Gane” și a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

Ulterior, organizatorii vor premia persoanele din Fălticeni care anul acesta au făcut mai mult pentru orașul Fălticeni și merită recunoștința tuturor. Astfel, în cadrul Galei va fi organizată a doua ediție a Premiilor „Făuritori de fapte bune” și, pentru că o comunitate se mișcă prin oameni, fălticenenii au fost invitați să nominalizeze persoanele care în 2017 au făcut mai mult pentru orașul lor. Categoriile pentru nominalizări sunt: „Îndrumător în arta folclorului”, „Padela performanței”, Dăruire pentru sănătatea aproapelui”, Condei al comunității”, Temei de ajutor”, „Emoție prin artă”, „Pasiune prin voluntariat”, „Din inimă pentru comunitate”.

            Organizatorii au pregătit și momente menite să promoveze muzica și arta, susținute de talente consacrate din Fălticeni, reprezentate de Corul Theophilos.

Ideea Galei Comunității Fălticenene a venit din dorința de a face cunoscute lucrurile bune care se întâmplă în orașul meu natal. Îmi doresc să mulțumim oamenilor care fac mai mult zi de zi și aleg să nu fie indiferenți la greutățile celor de lângă ei și astfel își aduc aportul constructiv în situații care cer asta. Prin intermediul Galei Comunității Fălticenene, vreau să apreciem mai mult persoanele care fac cunoscut numele orașului prin prisma activității lor și își doresc o comunitate mai educată, mai bună și mai frumoasă. Ideea acestui eveniment a fost imbrațișată cu succes, sperăm astfel să ajungem la cât mai multe ediții.” – a declarat Simona Botner, inițiatorul evenimentului.

Simona Botner este Director Executiv al Asociației Biciclistelor din România și a organizat diverse evenimente sociale în București și în țară, în ultimii 5 ani. Odată cu lansarea ideii care a stat la baza Galei Comunității Fălticenene, s-a alăturat în mod voluntar o echipă de fălticeneni, din care fac parte: Anca Șoldănescu si Ioan Caulea, profesori la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, precum si Elena Deleanu, profesor Colegiul Tehnic Mihai Bacescu, Bogdan Baciu, Coordonator Comercial Libăriile Humanitas, Andreea Chirilă, antreprenor și blogger la www.sayrouge.com și Șerban Vornicu, Specialist în Comunicare. Pentru că o comunitate este pusă în valoare de tinerii cu inițiativă, echipa a fost completată de opt liceeni din Fălticeni, care s-au alăturat ca voluntari echipei de organizare.

 

Intrarea se va face pe bază de invitaţie. Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta echipa de organizare în mediul online, pe pagina de facebook Gala Comunității Fălticenene sau la numărul de telefon 0753 472 873.

 

Pentru ca ideea să poată fi pusă în practică, s-au alăturat evenimentului sponsorii Xeroprint și Pastel.

(COMUNICAT DE PRESĂ)

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 19 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 19, 2017 @ 7:57 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Fs6nRl to the field below: