Festival internațional de obiceiuri de iarnă, pe 27 decembrie la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Festival internațional de obiceiuri de iarnă, pe 27 decembrie la Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*ZdpN prezintă și manifestările organizate în celelalte orașe din județ

 

Consiliul Județean Suceava a făcut public, azi, programul Crăciun în Bucovina,  organizat în colaborare cu Primăriile din județ.

În municipiul Suceava, pe 22 decembrie va avea loc la Muzeul de Istorie la ora 16 concertul  Zicălașii,  urmat de concert de colinde, sărbătoarea minorităților și concert susținut de ansamblul  Plăieșii  Chișinău pe esplanada Casei Culturii.

Festivalul internațional de obiceiuri de iarnă este programat pe 27 decembrie ora 11, începând cu parada măștilor pe traseul Stadionul Areni – Consiliul Județean.

Pe 31 decembrie revelionul se va derula, ca de obicei în ultimii ani, în parcarea Iulius Mall.

La Fălticeni, pe 27 decembrie ora 16 în piața Nada Florilor este programat Festivalul de cântece, datini și obiceiuri de Crăciun, în timp ce în seara de 31 decembrie va fi organizat revelion în aceeași piață.

Casa de Cultură Rădăuți va găzdui, pe 21 decembrie ora 18, concertul de colinde  Feeria Crăciunului,  iar în piața centrală va avea loc pe 30 decembrie ora 13 Festivalul de datini și obiceiuri de anul nou, urmat a doua zi de concerte de revelion, de la ora 22.

Pe 26 decembrie ora 18, la Gura Humorului, în piața catedralei, este programat spectacolul de colinde  Vine Crăciunul pe seară,   pe 27 decembrie ora 15 în centrul orașului Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă, pe 31 decembrie ora 10, tot în centru,  La cumpăna dintre ani.

La Vatra Dornei, pe 22 decembrie ora 17 în parcul municipal va avea loc spectacolul  Vine Crăciunul,  pe 23 decembrie ora 17 concertul  Partizan,  pe 29 decembrie ora 11 Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă, iar pe 31 decembrie ora 23 pe strada Mihai Eminescu revelion în aer liber.

La Câmpulung Moldovenesc, pe 27 decembrie ora 13 se va desfășura, pe platoul central, Festivalul obiceiurilor de iarnă, iar pe 31 decembrie ora 23 revelion 2018.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 18 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 18, 2017 @ 1:32 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5dB1KR to the field below: