Divergențe în ALDE Fălticeni. Pascariu nu a fost validat în Consiliul Local, un coleg de partid a depus contestație - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Divergențe în ALDE Fălticeni. Pascariu nu a fost validat în Consiliul Local, un coleg de partid a depus contestație

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 decembrie 2017   •   2 comentarii

Ionică Constantin (stânga) și Gheorghe Aldea (dreapta) la depunerea candidaturilor, pe data de 23 aprilie 2016.

Ghiorghiță Pascariu (ALDE) nu a fost acceptat, azi, să facă parte din Consiliul Local Fălticeni.

El ar fi trebuit să-i ia locul lui Gheorghe Aldea, recent demisionar, dar s-a lovit de contestația depusă de Constantin Ionică, pe motiv că acesta din urmă ar fi fost îndreptățit să facă parte din legislativ.

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, preciza, într-o adresă oficială pe 12 decembrie, că “următoarea persoană de pe lista ALDE, ce urmează a fi validată, este Ghiorghiță Pascariu, care este în continuare membru al partidului nostru”.

“A apărut o contestație a dlui Ionică, este înregistrată la Primărie, spre studiu Consiliului Local”, a precizat, azi, primarul PSD Cătălin Coman.

La vot, proiectul a picat cu 17 abțineri și un vot pentru.

 

 –

– 

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 18 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 18, 2017 @ 6:33 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Normal că pentru tovarășii din PSD e mai bun domnu’ Ionică decît domnul Pascariu! Ghiorghiță Pascariu a fost șeful serviciului de utilități publice în mandatele primarului Tofan. Întrebat de primarul Coman de ce nu are bască, Pascariu nu a știut ce să răspundă și s-a pensionat. În locul lui au fost numiți trei șefi. Cum arăta orașul din punct de vedere al curățeniei cînd șef era Ghiorghiță Pascariu și cum arată astăzi, cu trei șefi, se poate vedea cu ochiul liber.

  • Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga spune:

   Domnle, dar cum ar arăta oare oraşul fără ăl” cu bască şi fără cei 3 puturoşi de care aminteai, doar cu cineva COMPETENT, neafiliat politic şi cu un simţ civic dezvoltat? Am ajuns ca şi măturătorii de stradă sau gunoierii să fie numiţi pe criterii politice? Mi-e silă să aud şi de Tofan şi de Coman şi de toţi gherţoii, indiferent din ce partid fac parte, că sunt unii mai buni ca ceilalţi…Uitaţi-vă numai în jurul vostru: pavelele “lui Tofan” montate pe “ştrase” sunt praf, iar “modernizările” lui Coman cu TEL DRUM pe măsură. Vai de mama ei de ţară, vai de mama lui de oraş (că municipiu nu cred că mai este de multă vreme)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6ItH6s to the field below: