Concurenții la “25 de ore la USV” au căutat soluții noi pentru jocurile pe calculator - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Concurenții la “25 de ore la USV” au căutat soluții noi pentru jocurile pe calculator

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Echipa formată din Mădălina Mitricioaei, Petru Șandru și Alexandru Bilius ( antrenor : șef lucrări dr. ing. Adrian-Ioan Petrariu ) a reușit locul 1 la concursul 25 de ore la USV, reușind să livreze, în cele 25 de ore ale concursului, o soluție funcțională care a combinat o aplicație PC, dispozitivul cu senzori furnizat de organizatori și un sistem electronic propriu.
Pe locul 2 s-a clasat echipa alcătuită din Daniel Polocoșer, Alberto Cârdei, Marian Ciornei și Ioan Cosovan ( antrenor: șef lucrări dr. ing. Remus Prodan ), iar pe locul 3 echipa formată din Cristian Cumpăratu, Bogdan Ursu, Theodor Nicorescu și Andrei Mutu ( antrenor: conf. univ. dr. ing. Călin Ciufudean ).
În acdrul concursului, 4 echipe alcătuite din câte 3 sau 4 studenți, înscriși la programele de studiu ale Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, au petrecut împreună 25 de ore în atriumul corpului E al USV, căutând soluții creative pentru tematica propusă de organizatori : proiectarea și implementarea unei soluții interactive noi pentru jocurile pe calculator.
În acest scop, organizatorii au asigurat echipamente de tip Perception Neuron, dotate cu senzori de mișcare, purtate la nivelul mâinii, asemenea unei mănuși.
Proiectele echipelor au fost evaluate de către un juriu compus din Alexandru Guriuc ( OSF Global Services ) și Stelian Senocico ( Assist Software ).
În vederea realizării în cât mai bune condiții a temei propuse, echipele de studenți au proiectat jocuri pe calculator, comunicații wireless, tehnologii web, precum și diverse dispozitive electronice.

 

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 18 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 18, 2017 @ 11:11 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LLpURh to the field below: