PSD Suceava îl contrazice pe Flutur: Guvernul va aloca bani pentru pârtia de schi din Rarău - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PSD Suceava îl contrazice pe Flutur: Guvernul va aloca bani pentru pârtia de schi din Rarău

De    •   Publicat acum 1 an, 16 decembrie 2017   •   4 comentarii

 

PSD Suceava a transmis, azi, un comunicat în care nu ezită, ca de obicei, să-l  înțepe  pe șeful PNL Gheorghe Flutur.

În legătură cu finalizarea pârtiei de schi din masivul Rarău, social democrații se întreabă  care este dimensiunea ipocriziei dumnealui încât să-l determine să solicite Ministerului Turismului și Ministerului Finanțelor Publice să se grăbească în alocarea sumelor necesare finalizării obiectivului, cu toate că știe foarte bine că aceste sume au fost alocate deja și că documentația incompletă trimisă la minister de către beneficiar a întârziat decontarea sumelor solicitate și că acest lucru se va realiza săptămâna viitoare ?”

Totuși, PSD nu precizează ce sume vor fi alocate pârtiei din Rarău, nici care ar mai fi necesarul pentru finalizarea investiției.

 

 

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/12/14/zdpn-avut-dreptate-partia-de-schi-din-rarau-nu-va-fi-deschisa-aceasta-iarna/

 

 

În schimb, în apărarea Guvernului, PSD Suceava se referă la alocarea a aproape 9 milioane lei pentru Spitalul Județean, 7,5 milioane lei pentru asigurarea alimentării cu energie termică a municipiilor Suceava și Vatra Dornei,  37 milioane lei pentru sprijinul comunelor Moldovița, Straja, Brodina și a 5 milioane lei pentru DGASPC Suceava.

– 

 –

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 16 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 16, 2017 @ 5:12 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

4 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Stan și ai lui nu se dezmint. Cînd vorbesc despre Gheorghe Flutur – și vorbesc de ani buni! – se așază singuri în poziție de inferioritate – politic, civic, social și personal. Stan și ai lui bolșevici de secol XXI, deși sunt la putere peste tot, își recunosc impostura și la guvernare, și în Parlamentul României, și în administrația publică locală. Boiernașul periurban Stan nu este Stan dacă nu se raportează la Flutur, Cușnir neterminatul nu este Cușnir dacă nu se raportează la Flutur.Toți drăgnenii și tăricenii din colțul ăsta de țară își fac un rost doar bălăcărindu-l pe Gheorghe Flutur. Ține-o tot așa, Ioan Stan, fii consecvent, trage hăis, poate că un nou Grigorescu te va imortaliza în “PSD cu boi”!

 2. Ion spune:

  Uite banii, nu sunt banii.. De ce a rămas Suceava spartă și iși rup sucevenii mașinile în gropi umplute cu balast? De ce merg elevii prin glod la scoala? Pentru ca marele și bunul guvern Tudose a promis că dă banii pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice (lucrare finantata de la guvern integral) și nu mai dat nimic. Acum a promis ca îi da la final de an, dar cum sa mai asfalteze? La Sucevița erau zmei, Tudose si Dragnea dădeau Sucevei bani de… Povești pesediste. Bani p..a

 3. Dan spune:

  Da’ Flutur ce o făcut pentru Suceava?

  • Ion spune:

   Da’ Stan ce a făcut pentru județul Suceava? Pe vremea PNL când avea Flutur guvern, județul duduia și veneau banii. Stan are guvern din 2012 și nu a adus un leu pentru centură și ZERO lei pentru restul. Doar comunicate de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string S3CQVA to the field below: